معجزه اضافه کردن نمک به شامپو برای مو

شاید عجیب به نظر برسد که چاشنی اصلی غذا‌ها بتواند به سلامت موهایتان کمک کند. ولی این امکان پذیر است.

همه ما از این واقعیت آگاه هستیم که نمک یکی از اجزای اصلی آشپزخانه ماست. ولی آیا می‌دانید که نمک دارای گنجینه‌ای از ویژگی‌های زیبایی پنهان و قدرتمند است که در حفاظت و بازیابی مو و پوست به شما کمک می‌کند؟ از تسکین دادن اگزما گرفته تا دادن امواجی زیبا به موهایتان، اضافه کردن نمک به راهکار‌های زیبایی شما می‌تواند یک ایده عالی باشد. ولی جدا از همه اینها، آیا میدانید که اضافه کردن نمک به شامپو می‌تواند همه مشکلات موی شما را حل کند؟ باور نمی‌کنید؟ ادامه مقاله را مطالعه کنید!

Related image

فواید اضافه کردن نمک به شامپو

۱. نمک باعث بهبود رشد مو می‌شود

نمک دریا برای بهبود رشد مو بسیار مفید است. به افرادی که دچار ریزش مو شده اند اغلب توصیه می‌شود که از درمان نمک برای تحریک طبیعی رشد مو‌ها استفاده کنند. ولی یک راه ساده‌تر برای استفاده از نمک برای بهبود رشد مو‌ها وجود دارد. موهایتان را به طور معمول بشویید و سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک دریا را برداشته و پوست سر را به مدت ۱۰ دقیقه با آن ماساژ دهید. دوباره موهایتان را بشویید. این روند را دو بار در هفته تکرار کنید و در عرض یک ماه شاهد نتایج آن باشید.

 

۲. نمک به درمان شوره سر کمک می‌کند

شوره سر چیزی نیست جز پوسته‌های کوچک از سلول‌های مرده پوست که روی پوست سر شکل می‌گیرند و معمولا به خاطر کاهش گردن خون بوجود می‌آیند. نمک دریا توانایی تحریک گردش خون را دارد که برای سلامت پوست سر و از بین بردن شوره ضروری است. موهایتان را به چند دسته تقسیم کنید و سپس مقداری نمک روی پوست سرتان بپاشید. با انگشتان خیس شروع به ماساژ پوست سرتان به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نموده و موهایتان را مانند همیشه بشویید. این کار به محافظت از پوست سر و پیشگیری از رشد قارچ‌ها کمک می‌کند.

 

۳. نمک به شما کمک می‌کند تا از شر پوست سر چرب و مو‌های چرب خلاص شوید

پوست سر و موی چرب ناشی از ترشح بیس از حد غدد سباسه (sebaceous) است. شما می‌توانید این مشکل را با استفاده از نمک حل کنید. تنها کاری که لازم است انجام دهید اضافه کردن ۲ قاشق غذاخوری نمک به شامپو و مخلوط کردن آن است. موهایتان را با استفاده از این شامپو بشویید. درست بعد از اولین استفاده متوجه تغییر قابل توجهی در موهایتان می‌شوید. موهایتان سالم‌تر شده و چربی اش کمتر خواهد شد.

 

سایر راه‌های استفاده از نمک برای پوست

۱. شما می‌توانید از نمک به عنوان اسکراب نرم کننده بدن استفاده کنید

نمک به عنوان یک نرم کننده طبیعی و ملایم، سلول‌های مرده پوست را از سطح پوست جدا می‌کند. نمک حاوی مواد معدنی است که به نرم شدن پوست و بازگرداندن آب آن کمک می‌کند. برای استفاده از آن به عنوان اسکراب بدن، ۳-۴ قاشق غذاخوری نمک را به نصف لیوان روغن نارگیل یا زیتون اضافه کرده و هم بزنید تا به صورت خمیری غلیظ و یکدست شود. حتی می‌توانید چند قطره از اسانس مورد علاقه تان را به این مخلوط روغنی اضافه کنید. از این اسکراب روی تمام بدن گذاشته و با اسفنج به صورت ملایم روی بدن بمالید. یا این که می‌توانید از دستان تان برای ماساژ این اسکراب به آرامی روی بدن استفاده کنید. بدن تان را با آب شسته و سپس از یک لوسیون مرطوب کننده استفاده کنید.

 

۲. می‌توانید از نمک به عنوان تونر صورت استفاده کنید

نمک به پاکسازی منافذ پوستی و تعادل تولید چربی روی پوست کمک می‌کند. بنابراین، از ایجاد جوش و آکنه جلوگیری می‌کند. برای استفاده از نمک به عنوان **تونر، یک قاشق غذاخوری نمک را با ۳ اونس آب گرم مخلوط نمایید، این محلول را به یک بطری دارای اسپری منتقل کرده و هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. به صورت روزانه روی پوست خشک از این محلول اسپری کنید.

** تونر:

تونر یا به عبارت بهتر شاداب کننده، بعد از پاکسازی اولیه پوست مورد استفاده قرار می‌گرد. تونر‌ها باقیمانده اثرات مواد آرایشی و سلول‌های مرده را از روی سطح پوست پاک می‌کنند و باعث شادابی و طراوات پوست می‌شوند. باید توجه داشت تونر‌ها PH خون را متعادل می‌کنند و با بهبود گردش جریان خون در پوست، تضمین سلامت پوست را به ارمغان می‌آورند.

 

۳. می‌توانید با اضافه کردن نمک یک ماسک متعادل کننده صورت بسازید

مخلوطی از نمک و عسل می‌تواند به عنوان ماسک صورت استفاده شود. هر دوی آن‌ها خواص ضد التهابی دارند که به تسکین پوست و پیشگیری از ایجاد جوش و آکنه کمک می‌کند. برای استفاده از نمک به عنوان ماسک صورت، ۴ قاشق چایخوری عسل و ۲ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. صورت را شسته، خشک کنید و ماسک را به صورت لایه‌ای نازک روی پوست صورت و گردن بکشید. ۱۰ دقیقه بگذارید بماند و سپس با آب گرم بشویید.

 

۴. می‌توانید از نمک در وان حمام استفاده کنید

اضافه کردن نمک به آب حمام میتواند به شما یک حمام واقعا آرامش بخش بدهد. نمک کثیفی و سموم را جذب کرده و پوست را به صورت عمیقی تمیز می‌کند. مواد معدنی موجود درنمک به بازگرداندن محافظ طبیعی پوست کمک می‌کند، به این ترتیب آب رسانی به پوست تسهیل می‌شود. همچنین به کاهش احتباس آب در پوست هم کمک می‌کند.

 

۵. نمک به شما کمک می‌کند از شر چشمان پف کرده خلاص شوید

یک قاشق غذاخوری نمک را به دو قاشق غذاخوری آب گرم اضافه کرده. یک پد کتانی را با این محلول خیس کرده و روی چشمان تان قرار دهید. اجازه دهید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند. پف چشمانتان کاملا از بین خواهد رفت.

جدا از همه این ها، می‌توانید از نمک به عنوان دهان شویه و سفید کننده دندان استفاده کنید. آب نمک یکی از بهترین راه حل‌ها برای حمام پا و گرفتن خستگی پا‌ها بعد از یک فعالیت طولانی است

سیمرغ

طرز تهیه ساندویچ فیلادلفیا با پنیر

ساندویچ فیلادلفیا از انواع چیز استیک‌ها است و برای تهیه آن با دستورالعمل زیر ۳۰ دقیقه زمان لازم است و برای پنج نفر تهیه می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 
برش‌های نازک گوشت: ۵۰۰ گرم
سیر: یک بوته. هر پر سیر را درشت خرد کنید
روغن زیتون: ۴ قاشق بزرگ
سرکه بلسیمک (بالزامیک): ۲ قاشق کوچک
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
فلفل شیرین قرمز: ۱ عدد. خرد شده مکعبی
فلفل سبز: ۱ عدد. خرد شده مکعبی
پیاز قرمز خلالی شده: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم.
پنیر موزارلای رنده شده: دو فنجان (دو پیمانه)
نان باگت بزرگ: ۴ عدد.

طرز تهیه:
۱. یک قاشق بزرگ و نصفی روغن زیتون، سیر، سرکه و گوشت‌های برش داده شده، نمک و فلفل سیاه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار می‌دهیم.

۲. یک قاشق بزرگ روغن زیتون را درون تابه ریخته و پیاز را به آن اضافه کرده و در روغن تفت می‌دهیم و قارچ‌ها را اضافه کرده و پس از اینکه کمی نرم شدند، مخلوط به دست آمده از قارچ و پیاز را درون بشقاب جداگانه می‌ریزیم.

۳. گوشت‌های مزه دار شده را از درون یخچال خارج کرده و درون تابه با بقیه روغن زیتون تفت می‌دهیم و مخلوط پیاز و قارچ به علاوه فلفل‌های سبز و قرمز خرد شده را اضافه می‌کنیم.

۴. در این مرحله مواد به دست آمده را درون نان باگت قرار داده و روی آن پنیر موزارلای رنده شده می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه قرار می‌دهیم تا پنیر‌های آن آب شوند، بدون اینکه نان باگت بسوزد.

 
کد ویدیو

طرز تهیه‌ی دمنوش پرتقال

فصل پاییز و زمستان، فصل میوه‌های رنگارنگ به ویژه پرتقال است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک دمنوش لذیذ با پرتقال آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد لازم این دمنوش خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی دمنوش پرتقال

مواد لازم:

آب پرتقال تازه: 4 پیمانه

آب: 2 پیمانه

زنجبیل تازه: سه تکه‌ی کوچک

طرز تهیه:

آب را به همراه آب پرتقال در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. تکه‌های خرد شده‌ی زنجبیل را به همراه دو تکه پرتقال تازه، به آن اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا آرام، به جوش آید. دمنوش ما آماده است آن را در فنجان‌های مناسب ریخته و با عسل یا شکر، مخلوط می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: yumyume

زهر بادمجان را بگیرید!

بادمجان از گروه سبزی‌هاست. این سبزی، حاوی ویتامین‌های محلول در آب به خصوص ویتامین‌های گروه B. در حد بسیار خوب و سرشار از منیزیم و پتاسیم است. به علاوه به مقدار خیلی کمی هم آهن و سلنیوم دارد. در واقع این سبزی همان خواصی را دارد که سایر سبزی‌ها دارند. زمانی که به فردی توصیه می‌شود در برنامه غذایی خود، روزانه حدود ۲۰۰ گرم از انواع سبزی‌ها مصرف کند، بادمجان نیز از این گروه محسوب می‌شود..

Image result for ‫بادمجان‬‎

بسیاری از افراد هنگام استفاده این سبزی، پوست آن را می‌گیرند درحالی که پوست بادمجان حاوی رنگدانه‌هایی است که در سایر موادغذایی یافت نمی‌شود و به آن «آنتو سیانیدین» گفته می‌شود. آنتوسیانیدین، خواص آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی دارد بنابراین اگر با پوست مصرف شود، مانند بادمجان ترشی یا بادمجان سرخ شده یا به هر شکل دیگری با پوست، برای سلامت بسیار مفید خواهد بود.


چرا بادمجان تلخ است؟

علت تلخ بودن برخی از بادمجان‌ها، ترکیب‌های شیمیایی‌ای به نام «آلکالوئیدها» یی است که داخل سلول‌های آن وجود دارد. بهترین روش برای از بین بردن تلخی بادمجان، اضافه کردن نمک به آن است. افزودن نمک به دلیل اینکه باعث افزایش فشار اسمزی در خارج سلول‌های بادمجان می‌شود، آلکالوئید‌ها را به سمت بیرون می‌کشاند. دراصطلاح عامیانه با این روش، «زهرابه» آن گرفته می‌شود که همان آب تلخی است که در اثر ایجاد فشار اسمزی از آن خارج می‌شود.

این سبزی کم‌کالری است به شرط اینکه هنگام سرخ‌کردن روغن کمتری به خود بگیرد، زیرا جذب روغن بالا، مقدار چربی دریافت شده را افزایش می‌دهد و برای اینکه بادمجان روغن کمتری جذب کند، اول باید قبل از مصرف آن را در نمک خواباند. دوم اینکه می‌توان در مدت زمان کمتر، با شعله بیشتری آن را سرخ کرد تا روغن کمتری جذب کند. هرچند این نوع روش طبخ، چندان توصیه نمی‌شود.

مصرف روزانه بادمجان اشکالی ندارد مگر اینکه فرد به آن حساسیت داشته باشد، زیرا آلرژن‌های موجود در بادمجان باعث بروز پاسخ‌های آلرژیک می‌شود به همین دلیل است که گفته می‌شود بادمجان باد دارد.

بهترین راه گرفتن تلخی بادمجان

بادمجان در پخت غذا‌های گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذا‌های سنتی مانند کشک بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.

بادمجان را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم زیاد دارد، آن را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید. بادمجان را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید.

یک سطل را پر از آب کنید، مقداری آب لیمو در آن بریزید و بادمجان‌های پوست‌کنده را درون آن بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه بادمجان‌ها را خارج کنید. در آخر بادمجان‌ها را بفشارید تا آب آن‌ها خارج شود.

بادمجان‌ها را برش بزنید و روی آن‌ها مقدار زیادی نمک بریزید. سعی کنید نمک زیاد بزنید، زیرا بر اثر شسته شدن، مقدار زیادی از نمک‌ها از بین می‌رود. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را آب‌کشی و در غذای مد نظر استفاده کنید.

تکه‌های بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه در شیر بخوابانید. این کار به گرفتن تلخی بادمجان کمکی نمی‌کند، اما به خوشمزه شدن آن کمک می‌کند.

بادمجان‌های تکه شده را در یک سینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. بعد از زمان گفته شده بادمجان‌ها را خارج کنید و بگذارید یخ آن‌ها باز شود، سپس آن‌ها را بفشارید تا آب اضافی آن خارج شود.

با به کارگیری این ترفند‌های آشپزی تا حد زیادی تلخی بادمجان گرفته می‌شود.

سیمرغ