تست شخصیت‌شناسی از روی تصویر ماه

تست شخصیت‌شناسی از روی تصویر ماه

تست شخصیت‌شناسی از روی تصویر ماهبه گزارش «تابناک با تو»؛ تست شخصیت شناسی تصویری اینگونه است که با انتخاب هر تصویر، بعد مختلفی از شخصیت آگاه یا ناخودآگاه وجودتان آشکار می‌شود. در این تست شخصیت‌شناسی تصویری، شما باید ماه مورد علاقه خود را از بین تصاویر مختلف ماه انتخاب کنید تا ما نوع شخصیتتان را تعریف کنیم. کدام ماه توجه شما را بیشتر به خود جلب می‌کند؟

تست روانشناسی شخصیت

تست روانشناسی شخصیت می‌گوید انتخاب‌های شما در طول شبانه روز، می‌تواند چیزهای زیادی را در مورد ذهن ناخودآگاه شما نشان بدهد. حالا می‌خواهد یک چیز کم ارزش مانند انتخاب یک قاب برای تلفن همراهتان باشد یا یک تصمیم اساسی که باعث تغییر در زندگیتان می‌شود مثل تغییر شغلتان؛ هرکدام از اینها چیزهای زیادی را در مورد شخصیت شما می‌گویند. در هنگام تصمیم گیری ذهن ناخودآگاهتان تجربیات، افکار و ویژگی‌های شخصیتی گذشته‌تان را نیز در نظر می‌گیرد. ما یک تست روانشناسی شخصیت جالب داریم که می‌تواند به شما در درک چهره پنهان شخصیت‌تان کمک کند.

آزمون شخصیت‌شناسی

آزمون شخصیت شناسی ما با انتخاب یکی از این 4 تصویر شروع می‌شود. بسیاری از عقاید تاریخی، حاکی از آن است که جاذبه و کشش گرانشی بین ماه، زمین و خورشید - که دلیل ایجاد جزر و مد در اقیانوس‌هاست - تأثیر قابل توجه و مهمی روی بدن انسان دارد. در حالی که، علم هنوز در مورد تأثیرات جسمی‌ای که هر شکل ماه می‌تواند داشته باشد حکمی صادر نمی‌کند، انتخاب تصویر ماه مورد علاقه‌تان ممکن است فهمی از شخصیت شما ارائه دهد.

ماه خونین: دلیر

تست شخصیت‌شناسی از روی تصویر ماه

اگر شما ابر ماه یا ماه خونی را انتخاب کردید، یعنی شما از چالش‌ها فرار نمی‌کنید. از اینکه گروهتان را رهبری کنید احساس غرور می‌کنید و همیشه برای یک رقابت خوب آماده هستید. شما داشتن یک هدف ثابت و پایبند بودن به آن را دوست دارید چون این کار احساس کمال و اراده در زندگی را به شما القا می‌کند. شما زمانی برای یک هدف گام برمی‌دارید که هیچ کس حاضر نیست شانس خود را امتحان کند و به موفقیت برسد.

جهان، صحنه شماست. شما عاشق در کانون توجه بودن هستید و دوست دارید همه به شما توجه نشان دهند. بنابراین، شما هیچ شانسی برای درخشیدن به عنوان یک رهبر و هدایت کننده ندارید.

هلال ماه: راستگو

تست شخصیت‌شناسی از روی تصویر ماه

اگر این ماه مورد علاقه شما از بین این چهار ماه است، یعنی شما به عنوان یک فرد قابل اعتماد شناخته می‌شوید، حتی اگر این خصوصیتتان گاهی شما را به دردسر بیاندازد. شما افکار و عقاید خود را به وضوح بیان می‌کنید و به لفافه گویی و پیچاندن حقیقت اعتقادی ندارید.

به همین دلیل ممکن است در نظر بعضی‌ها، گستاخ و رک به نظر بیایید. شما نقاط قوت و ضعف خود را خوب می‌شناسید و به آنچه دیگران درباره شما می‌گویند اهمیتی نمی‌دهید. برای صداقت و روراست بودن بیشتر از هر چیز دیگری ارزش قائلید و با شایعه پراکن‌ها و دروغگوها میانه خوبی ندارید.

ماه کامل روشن: امیدوار

تست شخصیت‌شناسی از روی تصویر ماه

اگر شما مجذوب ماه کامل نورانی شدید، یعنی در دنیایی که پر از منفی‌بافی‌ و انرژی منفی‌ست، نوعی امید هستید. وقتی همه چیز به سمت ناامیدی می‌رود، شما اولین کسی هستید که از مردم مراقبت کرده و به آنها امید می‌دهید. شما شخصی هستید که در مواجهه با سختی‌ها و ناملایمات، امیدتان را از دست نمی‌دهید و در بدترین شرایط همیشه یک امید پنهان برای ادامه دادن در درونتان دارید. از همه مهمتر این است که شما محبوب‌ترین شخص در گروه دوستانتان هستید و مردم عاشق شور و اشتیاق شما در زندگی هستند.

ماه پشت ابر: بخشنده

تست شخصیت‌شناسی از روی تصویر ماه

اگر شما این ماه را انتخاب کردید، یعنی فردی هستید که نیازهای دیگران را به نیازهای خودتان ترجیح می‌دهید و همیشه برای نزدیکانتان در دسترس هستید. حساسیتی که نسبت به نیازها و احساسات دیگران دارید شما را از باقی افراد در گروه دوستانتان متمایز می‌کند. شما می‌توانید احساس درد (و از دست دادن) دیگران را احساس کنید انگار که آن درد و مصیبت برای خودتان اتفاق افتاده است. به همین خاطر است که هنگام مقابله با موقعیت‌ها و شرایط منفی کارتان بسیار سخت می‌شود.

البته این طبیعی است که دیگران عاشق ازخودگذشتگی و بخشندگی شما شوند. از آنجا که شما فردی دلسوز هستید، عشق و خون گرمی را به همه چیز می‌بخشید، اما از طرف دیگر احساس می‌کنید که آن زیبایی، عشق و محبت خیلی زود از بین می‌رود. به همین خاطر است که باید زمان کافی برای خودتان بگذارید تا انرژی از دست رفته‌تان را بازیابید و بتوانید دوباره به همه چیز عشق بورزید.

منبع: خبر فوری

دهانشویه چه بلایی سر سلامتی ما می‌آورد؟

مراقبت از دهان شما نه تنها برای دندان‌های براق بلکه برای سلامت کلی شما مهم است. بیماری لثه با آلزایمر و بیماری قلبی مرتبط است. اما ممکن است برخی روش‌ها برای حفظ سلامت دهان و دندان نتیجه معکوسی بر سلامتی شما داشته باشد.

 دهانشویه چه بلایی سر سلامتی ما می‌آورد؟

محققان اخیراً دریافته اند که استفاده از دهانشویه در واقع می‌تواند فشار خون شما را افزایش دهد. احتمالا مهمترین و نخستین پرسش شما این است که چرا؟

مانند روده‌ها، دهان ما حاوی ترکیبی از باکتری‌های خوب و بد است و داشتن یک میکروبیوم توازن دهان به ماندگاری بیماری کمک می‌کند. با توجه به مطالعه‌ای که در Frontiers in Microbiology Cellular و Infection منتشر شده است، شما می‌توانید با استفاده از دهانشویه، این تعادل را برطرف کنید.

باکتری‌های خوب در دهان امکان تبدیل نیترات رژیم غذایی که معمولاً در سبزیجات وجود دارد را به اکسید نیتریک دارد. این مولکول به نوبه خود به حفظ سطح فشار خون سالم کمک می‌کند. در حین مسواک زدن اگر متوجه این لکه‌ها روی دندان‌های خود شده اید، می‌تواند نشانه یک اختلال خود ایمنی داشته باشید.

مشکل از کجا شروع می‌شود؟ دهانشویه حاوی یک ترکیب ضد عفونی کننده به نام کلرهگزیدین است. این ماده می‌تواند باکتری‌های موجود در دهان را که باعث تولید اکسید نیتریک می‌شود، از بین ببرد. مطالعه روی ۲۶ نفر نشان داد که استفاده از دهانشویه با کلرهگزیدین دو بار در روز به مدت یک هفته با افزایش "قابل توجه" در فشار خون همراه است.

ناتان برایان، استادیار کمکی در کالج پزشکی بیلور در هیوستون، تگزاس می‌گوید: "ما می‌دانیم که اولین کاری که هر روز بیش از ۲۰۰ میلیون آمریکایی انجام می‌دهند استفاده از دهانشویه ضد عفونی کننده دهان است، که" باکتری‌های خوب "را از بین می‌برند، اما این به معنای عدم استفاده از دهانشویه نیست. بلکه به معنای احتیاط در استفاده از این ماده است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی برای کنترل قند خون

اگر دیابت یا پیش دیابت دارید، یک برنامه غذایی مناسب، کلید کنترل قند خون‌تان است. گاهی انتخاب غذا یا نوشیدنی مناسب در یک رژیم غذایی دیابتی کار سختی می‌شود.

انواع لوبیا

غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی برای کنترل قند خون

لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا سفید، لوبیا قرمز و هر نوع لوبیای دیگری، شاخص گلیسمی پایین دارند، یعنی کربوهیدراتهای آنها به آرامی گوارش می‌شوند و از این رو کمتر ممکن است قند خون‌تان را ناگهان بالا ببرند. طبق یافته‌ها، خوردن روزانه یک فنجان لوبیا به مدت سه ماه توانسته بود سطح HbA۱c را پایین بیاورد.

سیب

خیلی‌ها تصور می‌کنند میوه‌ها در رژیم غذایی دیابتی‌ها جایی ندارند اما این درست نیست. فرد دیابتی می‌تواند میوه‌هایی با شاخص گلیسمی پایین یا متوسط (مانند سیب) مصرف کند. خوردن یک عدد سیب در روز، فواید دیگری نیز دارد چون حاوی فیبر زیاد و ویتامین C بوده و چربی نیز ندارد. ضمنا سیب اسنک خوبی است که به راحتی می‌توانید با خود همراه داشته باشید. همچنین می‌توانید سیب را بپزید و با کمی دارچین به عنوان دسر یا یک اسنک گرم میل کنید.

بادام

بادام که پای ثابت آجیل است سرشار از منیزیم می‌باشد که ماده‌ی معدنی مفیدی برای کمک به بدن در استفاده‌ی موثرتر از انسولین ِ خودش است. مصرف روزانه ۲۸ گرم بادام، تقریبا ۳۰ درصد از نیاز روزانه‌ی شما به منیزیم را تامین می‌کند. ضمنا، مغزهایی مانند بادام غنی از اسیدهای چرب تک غیراشباع، پروتئین و فیبر هستند که باعث می‌شود اسنک بسیار مفیدی برای دیابتی‌ها باشند.

اسفناج

غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی برای کنترل قند خون

یک فنجان اسفناج پخته ۲۱ کالری دارد و سرشار از منیزیم و فیبر است. می‌توانید اسفناج را خام، تفت داده شده در روغن زیتون، بخارپز و یا در ترکیب با سایر غذاها مصرف کنید. همچنین می‌توانید یک مشت اسفناج را در اسموتی‌‌تان بریزید یا به جای کاهو در سالاد از آن استفاده کنید.

دانه چیا

حتما شنیده‌اید که کاهش وزن اضافی و کنترل وزن یکی از بهترین راههای بهبود سطح قند خون است. دانه چیا در این کار کمک‌تان می‌کند. مطالعه‌ای اخیر نشان داده افراد دیابتی که به مدت شش ماه تقریبا سی گرم دانه چیا به رژیم غذایی کنترل شده خود اضافه کرده بودند، نزدیک به دو کیلوگرم از وزن خود کم کرده و از دور کمرشان نیز نزدیک به چهار سانتیمتر کم شده بود. دانه چیا علاوه بر فیبر حاوی پروتئین نیز هست و ۱۸ درصد از نیاز روزانه شما به کلسیم را تامین می‌کند. می‌توانید یک چهارم فنجان دانه چیا را با یک فنجان شیر کم چرب یا بدون چربی و نصف فنجان میوه خرد شده ترکیب کرده، طی شب در یخچال قرار داده و صبح روز بعد برای صبحانه میل کنید.

بلوبری

بلوبری دارای ترکیباتی است که نشان داده شده به کاهش ریسک بیماری قلبی و بهبود استفاده از انسولین توسط بدن کمک می‌کند. طبق یافته‌های جدید علمی، خوردن تقریبا ۲ فنجان بلوبری در روز، حساسیت به انسولین را در افراد دچار اضافه وزن که مقاومت به انسولین داشتند افزایش داده بود. بلوبری منبع عالی فیبر و سایر مواد مغذی مانند ویتامین C و آنتی اکسیدانهاست. می‌توانید نصف فنجان بلوبری تازه (یا بلوبری منجمد یخ زدایی شده) را با یک قاشق ماست خالص ترکیب و میل کنید. افزودن بلوبری به اسموتی‌های‌تان نیز ایده خوبی است.

جو دوسر

غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی برای کنترل قند خون

جو دوسر تنها برای قلب مفید نیست، بلکه می‌تواند قند خون‌تان را نیز تنظیم کند. جو دوسر مانند سیب، شاخص گلیسمی پایینی دارد. فراموش نکنید که جو دوسر فرآوری شده و آماده، شاخص گلیسمی‌اش افزایش یافته است و مناسب دیابتی‌ها نیست. می‌توانید از جو دوسر در انواع سوپ، اسموتی‌ها و ... استفاده کنید.

زردچوبه

زردچوبه این ادویه‌ی طلایی حاوی کورکومین است. کورکومین ماده‌ای است که می‌تواند لوزالمعده را سالم نگه داشته و از تبدیل پیش دیابت به دیابت نوع دوم پیشگیری کند. محققان در مطالعه‌ای به افرادی که پیش دیابت داشتند، به مدت نُه ماه روزانه ۱۵۰۰ میلی گرم مکمل کورکومین دادند (گروه دیگری نیز دارونما مصرف کردند) و دریافتند ۱۶ درصد از افرادی که دارونما مصرف کرده بودند بیماری‌شان از پیش دیابت به دیابت نوع دوم تبدیل شد، در حالیکه تمام افرادی که کورکومین مصرف کرده بودند همچنان در مرحله‌ی پیش دیابت باقی ماندند. این مطالعه تائیدی بود بر استفاده از این ادویه‌ی قدیمی برای بهبود حساسیت به انسولین.

چای بابونه

سالهاست که از چای بابونه برای انواع بیماریها استفاده می‌شود. پژوهش‌های نشان داده‌اند چای بابونه خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد و می‌تواند به کنترل قدن خون کمک کند. در آزمایشی به مدت شش هفته سه بار در روز و بعد از غذا، یک فنجان چای بابونه داده شد و معلوم شد قند خون، انسولین و مقاومت به انسولین در این افراد کاهش یافته است. می‌توانید به جای قهوه بعد از غذای‌تان، یک فنجان چای تازه دم بابونه با یک برش لیموترش تازه بنوشید.

منیع: برترینها

۱۳ خاصیت شگفت‌انگیز هلیله سیاه برای سلامتی و زیبایی

آیا می‌دانید هلیله سیاه چیست و چرا به اکسیر جوانی مشهور شده است؟ «هلیله سیاه» (Terminalia chebula) که اسم‌های دیگری مثل Chebulic Myroblan، Harada و Haritaki هم دارد، یکی از گیاهان دارویی در طب سنتی هندی یعنی «آیورودا» (Ayurveda) است. هلیله در واقع میوه درختی بسیار بلند با همین نام است. پوسته‌ی این درخت قهوه‌ای تیره و برگ‌های آن سبز و اشکی شکل است. بر اساس علم باستانی آیورودا خواص هلیله می‌تواند بسیار زیاد باشد. به ویژه خواص پودر هلیله سیاه برای جوانی شهرت زیادی دارد. در این مقاله شما را با تمام عوارض و فواید هلیله سیاه از جمله خواص هلیله سیاه برای مو و لاغری آشنا می‌کنیم.

۱۳ خاصیت شگفت‌انگیز هلیله سیاه برای سلامتی و زیبایی


هلیله سیاه چیست؟

میوه‌ی هلیله شبیه به بادام با سطح پوست راه راه است. هر میوه‌ی رسیده یک هسته دارد. وقتی آن را قبل از تشکیل شدن هسته از درخت می‌چینند و خشک می‌کنند، رنگ آن تیره می‌شود و به همین دلیل به آن هلیله سیاه می‌گویند. وقتی میوه هلیله کاملا می‌رسد، رنگ آن زرد می‌شود و به آن هلیله زرد می‌گویند. از هسته هلیله روغنی زرد رنگ و از تنه درخت هلیله نوعی صمغ می‌گیرند.

درخت هلیله در مناطق پر تپه و جنگلی می‌روید؛ مثل مناطق جنوبی هیمالیا که جنگل‌های سرسبز آن در ارتفاعات قرار دارد.


ترکیبات شیمیایی هلیله سیاه

خواص هلیله سیاه

میوه هلیله ۳۲ تا ۴۵ درصد تانن (Tannin) و ۱۸ نوع آمینو اسید دارد و منبع آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند الاجیک اسید، گالیک اسید، چبولیک اسید، فلاونول گلیکوزید، سلنیوم، ویتامین C و وبتامین E است. هلیله به دلیل میزان زیاد تانن طعم گسی دارد. وقتی میوه هلیله کاملا رسیده می‌شود، میزان تانن آن کاهش و میزان تاکسین‌های آن افزایش پیدا می‌کند.

به گفته طبیبان، در گذشته ۷ نوع مختلف میوه هلیله وجود داشته است؛ اما امروزه فقط ۳ نوع آن در دسترس است که هر ۳ میوه یک درخت هستند و تفاوت آن‌ها فقط در سن‌شان است.
 

عوارض هلیله سیاه

هلیله سیاه قابض و تلخ و طبع آن گرم و خشک است. در طب سنتی ایرانی و طب سنتی هندی، از خواص هلیله سیاه برای درمان بیماری‌های بسیار زیادی استفاده می‌شود.
۱. سفید کردن دندان و رفع بوی بد دهان

سفید کننده گیاهی دندان

از پودر هلیله سیاه می‌توان به عنوان سفید کننده دندان استفاده کرد. برای این کار هلیله خشک را آسیاب و با یک پارچه ظریف الک کنید. می‌توانید پودر را برای استفاده در یک شیشه در بسته نگه دارید و هر بار مقداری از آن را روی مسواک خود بریزید و دهان را با آن تمیز کنید. با این کار دهان‌تان از باکتری‌های مضر پاک می‌شود.

برای از بین بردن زخم و جوش‌های دهان هم می‌توانید از ترکیب پودر هلیله و آب‌دوغ (Buttermilk) استفاده کنید. با قرقره کردن این ترکیب التهابات دهانی از بین می‌روند و درد دندان و لثه به سرعت بهبود پیدا می‌کند.


۲. بهبود هضم و سلامت دستگاه گوارش

از معروف‌ترین خواص هلیله سیاه در طب سنتی می‌توان به تقویت دستگاه گوارش اشاره کرد. استفاده مرتب از هلیله سیاه می‌‌تواند با بهبود عمل هضم به جذب بهتر مواد غذایی کمک کند. از طرف دیگر پودر هلیه یک ملین ملایم طبیعی است و با تقویت کولون روده، به دفع بهتر و سریع‌تر سموم از بدن کمک می‌کند. ممکن است ابتدای مصرف هلیله سیاه احساس افزایش نفخ داشته باشید اما بعد از یک الی دو هفته استفاده مککر، حرکت روده‌ها افزایش و نفخ شما به شکل چشم‌گیری کاهش پیدا می‌کند.

می‌توانید ۳ تا ۶ گرم پودر هلیله سیاه را با همان مقدار نبات ساده آسیاب و دو بار در روز بعد از غذا میل کنید.
۳. خواص آنتی‌اکسیدان و آنتی‌باکتریال

پودر هلیله سیاه منبعی غنی از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین ‌C و ویتامین E است که از بدن شما در برابر سرطان و بیماری‌های خطرناک دیگر محافظت می‌کند.

تحقیقات نشان داده است عصاره هلیله سیاه باعث تقویت آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کبد و کلیه‌ها می‌شود و با مبارزه با فرایندهای اکسیده شدن، از بیماری‌های مربوط به پیری محافظت می‌کند.

خاصیت آنتی‌باکتریال قوی نیز از دیگر خواص هلیله سیاه است که برای جلوگیری از عفونت باکتریایی ناشی از غذا یا ویروس‌های معلق در هوا، بسیار مفید است.
۴. کاهش اسید و درمان زخم معده

خواص هلیله زرد برای لاغری

پودر هلیله سیاه می‌تواند به کاهش اسید معده کمک کند. همچنین از هر گونه زخم معده ناشی از ترشح زیاد اسید معده، جلوگیری می‌کند. همانطور که گفتیم میوه هلیله سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که طبق تحقیقات می‌توانند با باکتری هلیکوباکتر در بدن مبارزه کنند.


۵. دیابت و سندرم متابولیک

میزان زیاد گلوکز، کاهش حساسیت به انسولین در بدن و رژیم غذایی نامناسب عامل اصلی دیابت نوع ۲ و پیش نیاز سندروم متابولیک است. تحقیقات نشان داده ترکیبات هلیله می‌تواند به کنترل قند خون بالا کمک کند و حساسیت به ترشح انسولین را در افراد بالا ببرد.

افراد دیابتی که در حال مصرف داروهای کاهش قند خون هستند باید قبل از مصرف هلیله سیاه یا هلیلیه زرد به صورت خوراکی، با پزشک خود مشورت کنند.


۶. خواص هلیله سیاه برای لاغری

حتما شما هم در مورد فواید هلیله سیاه برای لاغری شنیده‌اید. هلیله در واقع با تمیز کردن دستگاه گوارش به جذب بهتر مواد غذایی، هضم بهتر و افزایش متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن کمک می‌کند. ترکیبات این میوه با افزایش ترشح صفرا، باعث افزایش چربی سوزی می‌شود. این مزیت به شما کمک می‌کند وزن خود را کنترل و از چاقی پیشگیری کنید.


۷. هلیله سیاه برای چشم

هلیله جزو سه ماده اصلی در ترکیبات یکی از مهم‌ترین داروها در طب سنتی، یعنی «معجون اطریفل» است.

هلیله برای اکثر مشکلات چشمی مناسب است و می‌توانید از آن برای شست‌وشوی چشمان خود استفاده کنید. آب هلیله خاصیت ضدالتهابی و تسکین دهنده دارد و می‌تواند عفونت را کاهش می‌‌دهد. برای این کار هلیله شسته شده را یک شب در آب خیس کنید و صبح روز بعد چشمان خود را با همان آب شست‌وشو دهید.

حتی می‌توانید هسته آن را برای ۱۲ ساعت در آب خیس کنید و سپس از آب خارج کرده، آسیاب کنید و مانند خط چشم به چشم‌ها بکشید. این کار از آب مروارید جلوگیری می‌کند. همچنین برای درمان آب‌ریزش چشم نیز می‌توانید پوسته هلیلیه را آسیاب کنید و به چشم‌ها بکشید.


۸. خواص هلیله سیاه برای پوست

از دیگر خواص هلیله سیاه می‌توان به رفع حساسیت‌های پوستی اشاره کرد. خمیر هلیله سیاه راه حل خوبی برای درمان حساسیت پوستی به شمار می‌رود. برای تهیه خمیر هلیله می‌توانید میوه تازه هلیله را همراه با کمی آب جوشیده در هاون بسایید و خمیر به دست آمده را روی پوست قرار دهید.
۹. مشکلات تنفسی

پودر هلیله سیاه برای رفع سرفه، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی نیز توصیه می‌شود. شما باید حدود نصف قاشق چای‌خوری پودر هلیله را با کمی عسل ترکیب کنید، سپس قاشقی پر از آن را در دهان بگذارید و به آرامی بمکید.


۱۰. خواص هلیله سیاه برای مو

شاید از خواص هلیله سیاه برای جوانی و زیبایی شنیده‌ باشید. این میوه در علاوه بر کمک به درمان مشکلات پوستی در جلوگیری از سفید شدن مو هم موثر است. با کمک ترکیبات این میوه می‌توان مشکلات پوستی مثل آکنه، درماتیت و اگزما را از بین برد. برای این کار می‌توانید پودر هلیله را در آب جوش بریزید و با آن خمیر رقیقی تهیه کنید. صبر کنید تا خمیر خنک شود، سپس آن را مستقیم روی نواحی آزرده پوست بزنید. این کار جوش‌های فعلی را از بین می‌برد و از ایجاد جوش در آینده هم پیشگیری می‌کند.

اما برای استفاده از هلیله سیاه برای مو معمولا از روغن هلیله استفاده می‌کنند. برای تهیه روغن هلیله سیاه می‌توانید طبق دستور «روغن آمله» پیش بروید و به همان اندازه پودر هلیله را جایگزین کنید. آمله یا انگور فرنگی یکی دیگر از میوه‌های مورد استفاده در طب سنتی با خواص دارویی بسیار زیاد است. روغن هلیله سیاه تاثیر بسیار خوبی در کاهش ریزش مو و درمان شوره سر دارد و مصرف پودر آن به صورت منظم می‌تواند از سفیدی مو جلوگیری کند.


۱۱. کاهش درد مفاصل

خواص ضد التهابی هلیله می‌تواند تاثیر مثبتی در آرتروز، نقرس و دردهای مفصلی داشته باشد. افرادی که این مشکلات را دارند می‌توانند پس از مشورت با پزشک از هلیله استفاده کنند.


۱۲. کاهش میگرن و سردد

برای تسکین سردرد و میگرن می‌توانید هلیله سیاه را همراه با آب گرم آسیاب کنید و به پیشانی ماساژ دهید و اجازه دهید روی پیشانی بماند.


۱۳. درمان یبوست و اسهال

در طب سنتی از پودر پالپ‌های میوه هلیله علاوه بر تمیز کردن دستگاه گوارش، برای درمان اسهال مزمن نیز استفاده می‌شود. برای درمان اسهال می‌توانید یک قاشق غذاخوری پودر هلیله را با یک قاشق پر از عسل در کاسه خوب ترکیب و ترکیب را دو بار در روز میل کنید.

برای درمان یبوست باید پودر هلیله، «پودر برگ سنا» و «گل سرخ» را با هم ترکیب و به شکل قرص در بیاورید و هنگام یبوست با کمی آب میل کنید.

 

هلیله سیاه برای جوانی

در کنار تمام فواید، هلیله سیاه هم مانند بسیاری از گیاهان دارویی ممکن است عوارضی داشته باشد و مصرف آن برای برخی افراد ممنوع است. برخی از موارد منع مصرف و عوارض جانبی هلیله سیاه را ادامه می‌خوانید.

اگر باردار یا در حال شیردهی هستید، نباید هلیله مصرف کنند.
اگر بسیار لاغر هستید یا در انجام فعالیت‌هایی مثل دویدن یا راه رفتن دچار ضعف می‌شوید، نباید هلیله سیاه مصرف کنید.
در ابتدای مصرف پودر هلیله ممکن است در برخی مواقع فرد دچار اسهال یا نفخ شکم شود که طبیعی است، اما اگر علائم بعد از یک یا دو روز برطرف نشد، باید مصرف هلیله را برای چند روز قطع کنید. اگر بعد از چند روز بهبود پیدا کردید می‌توانید با دوز کمتر دوباره مصرف هلیله را شروع کنید و عکس‌العمل بدن خود را ببینید.
اگر در حال حاضر دچار کم آبی بدن یا اسهال شدید هستید، توصیه می‌شود هلیله سیاه مصرف نکنید، چرا که هلیله به شدت قابض است.
کسانی که قصد جراحی دارند ۲ الی ۳ هفته قبل از جراحی مصرف هلیله را قطع کنند.
کسانی که به هر دلیلی از خون‌ریزی شدید رنج می‌برند نباید هلیله مصرف کنند.
با استفاده از هلیله سیاه می‌توان میزان قند خون بالا را کاهش داد و به طور کل این ماده برای کسانی که در خطر دیابت یا سندرم متابولیک هستند مفید است؛ اما ممکن است برای بیماران دیابتی که داروهای کاهش گلوکز مصرف می‌کنند مناسب نباشد. به همین جهت این افراد قبل از مصرف حتما باید با پزشک خود مشورت کنند.

دیجی کالا

پوست و برگ 9 میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید

اینطور ثابت شده که پوست 9 نوع میوه و غذای گیاهی را به هیچ وجه نباید دور بیندازید:

پوست مرکبات: برخی از مزایای تغذیه ای مرکبات در پوست آنها نهفته است. هر دو قاشق چای خوری از پوست مرکبات، 3 گرم فیبر دارد. همچنین ثابت شده که میزان ویتامین ث پوست مرکبات، 5 برابر بیشتر از گوشت آنها است. پوست مرکبات همچنین حاوی ویتامین ها و املاح معدنی از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات، ویتامین ب 6، ویتامین ب 5، ویتامین آ، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است.

پوست موز: پوست موز حاوی تریپتوفان است که منجر به تقویت خلق و خوی و تقویت سیستم عصبی می شود.

پوست هندوانه: حاوی اسید سیترولین است که در بدن به آرژنین تبدیل می شود و به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود سلامت قلب، افزایش ایمنی بدن و کاهش خستگی عضلانی کمک می کند. علاوه بر این، پوست هندوانه حاوی ویتامین های ث و ب 6 است.

ساقه های بروکلی: ساقه این سبزی حاوی سولفورفان است؛ یک آنتی اکسیدان فیتوشیمیایی که خواص ضدالتهابی دارد و از سلول ها در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و منجر به غیر فعال کردن سلول های سرطان زا می شود.

هسته آناناس: غنی از بروملین است و خواص ضد التهابی دارد. مصرف هسته آناناس منجر به کاهش ورم مفاصل شده و درد عضلانی را کم می کند. هسته آناناس حاوی خواص ضد التهابی نیز هست و اثرات بالقوه برای مبارزه با سرطان دارد.

پوسته پیاز: در پوسته کاغذی پیاز کروستین فراوانی وجود دارد؛ فلاونوئیدی که منجر به مبارزه با التهاب، کاهش فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک در شریان ها و حفظ سلامت قلب می شود. پیاز سرخ حاوی کورستین بیشتری نسبت به پیاز زرد و سفید است.

برگ کرفس: برگ های این گیاه غنی از منیزیم، کلسیم، و ویتامین ث هستند. شما میتوانید برگ های کرفس را به سالاد به عنوان یک نوع سبزی اضافه کنید.

دانه‌های کدو تنبل: دانه ‌های کدو یا همان تخم کدو را که همه می‌ شناسیم، اما شاید از خواص جالب و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای پوکی استخوان، پروستات، انگل ‌زدایی، کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان مفید است.

پوست کیوی: شبیه به پوست مرکبات، سرشار از ویتامین ث بوده و فیبر آن بیشتر از پوست سایر میوه ها است. بخشی از ویتامین ای موجود در این میوه در پوستش نهفته است.

آوای سلامت

کدام تخمه در درمان بیماری‌ها معجزه می‌کند؟

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص تخمه آفتاب گردان گفت: تخمه آفتاب گردان از جمله دانه‌های روغنی و آجیل‌هایی است که به علت خواص مفید و ارزشمند برای بیماران قلبی و افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.

کدام تخمه در درمان بیماری‌ها معجزه می‌کند؟

او افزود: تخمه آفتاب گردان به سه دسته اسید لینولئیک، اسید اولئیک و تخمه‌های آفتاب گردان مخصوص روغن کشی تقسیم می‌شود که در دو دسته اول پوسته‌های تخمه آفتاب گردان سفید _ مشکی هستند و در دسته سوم پوسته‌های کاملاً مشکی و سفت در آن‌ها دیده می‌شود.

جوزدانی تصریح کرد: تخمه‌های آفتاب گردانی که ما در حال حاضر استفاده می‌کنیم حاوی مقدار زیادی اسید لینونئیک هستند و ۳۰ گرم آن ۱۶۳ عدد انرژی یا کالری، ۱۴ گرم چربی، حاوی مقدار زیادی ویتامین مانند ویتامین E و سلنیوم است که این منابع معدنی باعث افزایش آنتی اکسیدان، کاهش التهابات یا عفونت‌ها و رفع رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شوند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به تاثیر تخمه آفتاب گردان بر درمان التهابات عفونی بدن اظهار کرد: یک پروتئین به اسم «سیری اکتیو پروتئین» در بدن وجود دارد که بالا بودن آن‌ها نشانه التهاب و عفونت است و مصرف روزانه ۳۰ گرم تخمه آفتاب گردان باعث کاهش ۳۲ درصدی این عفونت‌ها خواهد شد.

جوزدانی افزود: افراد چاق می‌توانند با مصرف روزانه ۳۰ گرم تخمه آفتاب گردان و نان‌های سبوس دار حاوی این تخمه در کاهش کالری‌های اضافی و سلول‌های چربی بدن نقش مهمی ایفا کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به منیزیم موجود در تخمه آفتاب گردن اظهار کرد: تخمه آفتاب گردان به علت وجود منیزیم در خود باعث کاهش فشار خون افراد می‌شود و لینونئیک اسید آن مانند یک شبه هورمون در بدن ما عمل می‌کند و می‌تواند از سفتی عروق در افراد مبتلا به سکته‌های قلبی پیشگیری کند.

جوزدانی درباره تاثیر مصرف تخمه آفتاب گردان بر کاهش دیابت نوع دو در بانوان اظهار کرد: متخصصان تغذیه و رژیم درمانی طبق مطالعات و آزمایشات ۳ هفته‌ای در بانوان دیابت نوع دو با دادن ۳۰ گرم تخمه آفتاب گردان به آن‌ها در بازده زمانی ۶ ما ۰ در کنار تغذیه و رژیم غذایی سالم به این نتیجه رسیدند که فشار خون سیستولی آن‌ها ۵ درصد و کلسترول بد آن‌ها ۹ تا ۱۲ درصد کاهش یافته است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: طبق نتیجه به دست آمده از ۱۵ مطالعه کلی دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که مصرف تخمه آفتاب گردان به علت اسید لینونئیک باعث کاهش ۱۵ درصدی سکته‌های قلبی و ۲۰ درصدی بیماری‌های قلبی_ عروقی می‌شود.
مصرف بیش از حد تخمه آفتاب گردان چه بلایی سرتان می آورد؟

جوزدانی درباره معایب تخمه آفتاب گردان گفت: مصرف تخمه آفتاب گردان یاسایر مغز‌های حاوی نمک باعث افزایش سدیم در بدن می‌شوند و همانند سم در بدن افراد سالم و بیمار عمل می‌کند؛ بنابراین توصیه بنده به افراد این است که از تخمه آفتاب گردان بدون نمک استفاده شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به کادمیوم در تخمه آفتاب گردان اظهار کرد: مصرف زیاد تخمه آفتاب گردان به علت فلز کادمیوم موجود در آن باعث افزایش بیماری‌های کلیوی در افراد می‌شود که بسیار خطرناک است.

جوزدانی در پایان گفت: مصرف ۲۷۰ تا ۳۰۰ گرم تخمه آفتاب گردان‌ در هفته باعث افزایش میزان کادمیوم در خون افراد می‌شود البته این عامل در افراد عادی مشکل ساز نیست، ولی افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی بهتر است روزانه ۳۰ گرم تخمه آفتاب گردان بدون نمک را استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران

بهترین قسمت کله پاچه را بشناسید

کله پاچه یکی از غذاهای بسیار سنگین است و پروتئین و چربی بالایی دارد که قسمت هایی از آن مفید و قسمت هایی از آن بسیار مضر هستند که به هیچ عنوان خوردن آنها توصیه نمی شود.

در واقع باید گفت کله پاچه یک منبع غذایی است که چربی بسیار بالایی دارد و نه تنها غذای مفیدی به شمار نمی رود بلکه بسیار نیز مضر است .

کله پاچه به میزان بالایی کلسترول دارد . کلسترول یکی از چربی هایی است که در رگ های خونی رسوب می کند و موجب گرفتگی آن می شود و می تواند در دراز مدت موجب سکته مغزی و قلبی شود. مقدار کلسترول مغز گاو و گوسفند بسیار زیاد است و مغز گاو حدود 120 گرم وزن دارد که حدود 2 هزار میلی گرم کلسترول دارد و حدود 130 کیلوکالری انرژی دارد.

کله پاچه برای افراد ضعیف تقویت کننده است و چون هضم آن به درستی انجام گردد قوای جنسی را افزایش می دهد. برای کسانی که ضعف معده دارند با کمی اصلاح غذای خوبی است و گاهی تولید قولنج سخت می نماید. بروز این قولنج در اثر خوردن زیاد پوست و غضروف طرفین صورت و کاسه سر و گوش ها و بینی ها می باشد.

کله پاچه غذایی بسیار سنگین است که می تواند موجب مشکلات گوارشی شود ؛ بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام می تواند، موجب بی خوابی و ناراحتی های معده شود.

بهترین و بدترین قسمت کله پاچه:

از نظر تغذیه ای، بهترین قسمت پاچه است که چربی کمی دارد و بدترین بخش مغز است که سرشار از کلسترول است. جالب است بدانید مغز گاو یا گوسفند به اندازه 8 زرده تخم مرغ کلسترول دارد و جزو مواد غذایی بسیار پرچرب محسوب می شود. البته توام بودن چربی هایی مثل تری گلیسیرید با کلسترول، جذب کلسترول را بالا برده و باعث افزایش چربی خون می شود.

پس طبق گفته های متخصصان تا حد امکان از خوردن مغز در کله پاچه خودداری کنید تا از مضرات آن در امان بمانید.

زبان گاو و گوسفند سرشار از ویتامین های گروه B مخصوصاً ویتامین B12 است و 100 گرم زبان گوساله حدود 130 کیلوکالری انرژی و 100 گرم زبان گوسفند حدود 260 کیلو کالری انرژی دارد.

در واقع همه ی اعضای موجود در یک دست کله پاچه از کالری و چربی زیادی برخوردار است به عنوان مثال چربی موجود در چشم از نوع چربی ترانس است و اصلا مناسب برای بدن نیست. مغز نیز کلسترول بسیار بالایی دارد به طوریکه هر یک مغز معدل 8 زرده تخم مرغ کلسترول دارد و کسانی که چربی خون بالایی دارند به هیچ عنوان مجاز به استفاده نیستند.

بر اساس هرم غذایی، زبان معادل 3 واحد گوشت است و نیاز روزانه بدن نیز همان 3 واحد گوشت می باشد در حالیکه در یک دست کله پاچه هم زبان معادل 3 واحد گوشت است و هم اینکه هر پاچه نیز معادل 2 واحد گوشت به حساب می آید بنابراین از نظر میزان واحد گوشت روزانه برای بدن بیشتر می شود.

قابل ذکر است افرادی که بیماری ندارند و کلسترول پایینی دارند می توانند ماهی یکبار آن را استفاده کنند و چنانچه کله پاچه را به عنوان وعده صبحانه مصرف می کنند در وعده ناهار باید از یک غذای گیاهی سبک استفاده کنند.

خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند و مبتلایان به خونریزی رحم و سستی روده و خونریزی بواسیر و به طورکلی برای کسانی که بدن شان محتاج به محکم نمودن اندام است مفید می باشد.

منبع: برنا

این قسمت کله پاچه را به هیچ وجه نخورید

به گزارش بهداشت نیوز کله پاچه یکی از غذاهای بسیار سنگین است و پروتئین و چربی بالایی دارد که قسمت هایی از آن مفید و قسمت هایی از آن بسیار مضر هستند که به هیچ عنوان خوردن آنها توصیه نمی شود. در واقع باید گفت کله پاچه یک منبع غذایی است که چربی بسیار بالایی دارد و نه تنها غذای مفیدی به شمار نمی رود بلکه بسیار نیز مضر است .

کله پاچه به میزان بالایی کلسترول دارد . کلسترول یکی از چربی هایی است که در رگ های خونی رسوب می کند و موجب گرفتگی آن می شود و می تواند در دراز مدت موجب سکته مغزی و قلبی شود. مقدار کلسترول مغز گاو و گوسفند بسیار زیاد است و مغز گاو حدود 120 گرم وزن دارد که حدود 2 هزار میلی گرم کلسترول دارد و حدود 130 کیلوکالری انرژی دارد.

کله پاچه برای افراد ضعیف تقویت کننده است و چون هضم آن به درستی انجام گردد قوای جنسی را افزایش می دهد. برای کسانی که ضعف معده دارند با کمی اصلاح غذای خوبی است و گاهی تولید قولنج سخت می نماید. بروز این قولنج در اثر خوردن زیاد پوست و غضروف طرفین صورت و کاسه سر و گوش ها و بینی ها می باشد.
کله پاچه غذایی بسیار سنگین است که می تواند موجب مشکلات گوارشی شود ؛ بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام می تواند، موجب بی خوابی و ناراحتی های معده شود.


بهترین و بدترین قسمت کله پاچه:


از نظر تغذیه ای، بهترین قسمت پاچه است که چربی کمی دارد و بدترین بخش مغز است که سرشار از کلسترول است. جالب است بدانید مغز گاو یا گوسفند به اندازه 8 زرده تخم مرغ کلسترول دارد و جزو مواد غذایی بسیار پرچرب محسوب می شود. البته توام بودن چربی هایی مثل تری گلیسیرید با کلسترول، جذب کلسترول را بالا برده و باعث افزایش چربی خون می شود.

پس طبق گفته های متخصصان تا حد امکان از خوردن مغز در کله پاچه خودداری کنید تا از مضرات آن در امان بمانید.

زبان گاو و گوسفند سرشار از ویتامین های گروه B مخصوصاً ویتامین B12 است و 100 گرم زبان گوساله حدود 130 کیلوکالری انرژی و 100 گرم زبان گوسفند حدود 260 کیلو کالری انرژی دارد.

در واقع همه ی اعضای موجود در یک دست کله پاچه از کالری و چربی زیادی برخوردار است به عنوان مثال چربی موجود در چشم از نوع چربی ترانس است و اصلا مناسب برای بدن نیست. مغز نیز کلسترول بسیار بالایی دارد به طوریکه هر یک مغز معدل 8 زرده تخم مرغ کلسترول دارد و کسانی که چربی خون بالایی دارند به هیچ عنوان مجاز به استفاده نیستند.

بر اساس هرم غذایی، زبان معادل 3 واحد گوشت است و نیاز روزانه بدن نیز همان 3 واحد گوشت می باشد در حالیکه در یک دست کله پاچه هم زبان معادل 3 واحد گوشت است و هم اینکه هر پاچه نیز معادل 2 واحد گوشت به حساب می آید بنابراین از نظر میزان واحد گوشت روزانه برای بدن بیشتر می شود.

قابل ذکر است افرادی که بیماری ندارند و کلسترول پایینی دارند می توانند ماهی یکبار آن را استفاده کنند و چنانچه کله پاچه را به عنوان وعده صبحانه مصرف می کنند در وعده ناهار باید از یک غذای گیاهی سبک استفاده کنند.

خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند و مبتلایان به خونریزی رحم و سستی روده و خونریزی بواسیر و به طورکلی برای کسانی که بدن شانمحتاج به محکم نمودن اندام است مفید می باشد .

این ۱۱ وسیله را در سرویس بهداشتی نگذارید

در زمان پدر بزرگ و مادر بزرگ‌هایمان که خانه‌ها حیاط داشتند، سرویس‌های بهداشتی هم در حیاط بود. به مرور زمان با زیاد شدن جمعیت و آپارتمانی شدن خانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی به داخل خانه‌ها آمدند. خیلی از مشکلات با این مهاجرت حل شد، مثل ترس بچه‌ها از نصف شب دستشویی رفتن و زمستان‌های برفی‌ای که تا از حیاط بگذریم و به دستشویی برسیم چندین بار به زمین می‌خوردیم و فراموش می‍‌کردیم اصلا چرا از کنار بخاری تکان خورده‌ایم، پس وسط راه نظرمان عوض می‌شد و به داخل خانه بر می‌گشتیم؛ اما این مهاجرت کمی هم برایمان زیان‌آور بود. ما خیلی از وسایمان را در داخل سرویس‌های بهداشتی از جمله حمام و دستشویی نگه می‌داریم که اشتباه است. در ادامه مطلب «ایرنا زندگی» ۱۱ موردی را که نباید در سرویس‌های بهداشتی بگذارید را برای‌تان گردآوری کرده است.

 

سرویس بهداشتی


۱. دارو‌ها


بسیاری از ما شاید داروهایمان را در کمد دستشویی بگذاریم. برخی دارو‌ها مانند ویتامین‌ها باید در دمای اتاق و جای خنک نگهداری شوند. به گزارش مطالعات دارویی ملی ایالات متحده آمریکا، با گذاشتن دارو‌ها در مکان‌های مرطوب مانند سرویس‌های بهداشتی، به خصوص ویتامین‌ها را، قبل از تاریخ انقضا، فاسد می‌کنیم.


۲. حوله‌ها


گذاشتن حوله‌ها در سرویس‌های بهداشتی دومین کار اشتباهی است که می‌کنیم؛ زیرا نگهداری حوله‌ها در فضای بسته و مرطوب باعث رشد میکروب و باکتری در آن‌ها می‌شود. بهتر است فقط یک حوله برای دست خشک کردن در دستشویی بگذاریم و هفته‌ای یک‌بار آن را عوض کنید.


۳. حوله‌های تن پوش


حتی حوله‌های حمام‌تان هم باید خارج از محیط مرطوب و گرم حمام خود نگه دارید تا باعث بیماری‌های پوستی نشود. توصیه می‌شود آن‌ها را بعد از مصرف کامل در آفتاب خشک کنیم و در کمد اتاق خواب خود نگه‎داریم.

 

حوله ها


۴. کتاب‌ها و مجلات


برخی برای این که در وقت خود صرفه‌جویی کنند کتاب‌های خود را از کتابخانه بیرون آورده‌اند و در کنار توالت فرنگی یا میز توالت خود گذاشته‌اند؛ اما باید گوشزد کرد که ورق‌های کتاب در مرض هوای مرطوب، تاب ورمی‌دارند در ضمن اینکه احتمال آب رسیدن به آن‌ها و از بین رفتن‌شان هم زیاد است.


۵. زیورآلات


نگهداری زیورآلات مانند گردنبند، ساعت، انگشتر و دست‌بند در فضای مرطوب سرویس‌های بهداشتی باعث زودتر خورده شدن آن‌ها می‌شود و براقیت و جلوه خود را از دست بدهند. بهتر است آن‌ها در کمد لباس‌هایتان و در جا‌های مخصوص خودشان نگهداری کنید که هم امن‌تر است و هم آسیبی به آن‌ها نمی‌رسد.

 

۶. مسواک‌


نگهداری مسواک‌ها در سرویس‌های بهداشتی یکی از اشتباهاتی است که ما دانسته آن را انجام می‌دهیم و هنوز هم مسواک‌هایمان را با درپوش در فضای تاریک و مرطوب رها می‌کنیم. در سال ۲۰۱۲ مطالعاتی در دانشگاه منچستر در انگستان انجام شد که نشان می‌دهد بر روی مسواکی که شما در سرویس‌های بهداشتی نگه می‌دارید بیش از ۱۰ میلیون باکتری وجود دارد.


۷. لوازم و مواد آرایشی


گذاشتن مواد آرایشی در سرویس‌های بهداشتی باعث فاسد شدن و جذب باکتری می‌شود. در این صورت برای مثال، کرم پودر شما دیگر آن کیفیت اولیه خود را ندارد. در ضمن نه تنها مواد آرایشی بلکه لوازم آرایشی مانند براش‌ها و پد‌ها را هم در آن مکان‌های مرطوب نگهداری نکنید که باعث جوش در پوست‌تان می‌شوند.


۸. پرفیوم‌ها و عطر‌ها


پرفیوم‌ها نوعی از عطر‌ها هستند که کم‌ترین درصد الکل را دارند و بیشترین مدت زمان ماندگاری؛ اما موضوع مهمی که وجود دارد، نگهداری درست آنهاست. پرفیوم‌ها به علت داشتن مواد خالص عطری، باید در مکان‌های خنک و خشک نگهداری شوند؛ وگرنه رایحه خود را از دست داده، بوی ترش می‌گیرند.


۹. لاک‌ها


بیشتر لاک‌ها بیش از ۲ سال تاریخ مصرف دارند، اما با گذاشتن آن‌ها در سرویس‌های بهداشتی باعث می‌شود رو زودتر از تاریخ انقضا منقضی شوند. پس دیر خشک شوند و حتی مانند پنیر پیتزا کش می‌آورند.

 

۱۰. تیغ اصلاح


مشکلی ندارد اگر در سرویس‌های بهداشتی اصلاح می‌کنید. مشکل از جایی شروع می‌شود که تیغ‌های اصلاح را در مجاورت هوای مرطوب رها می‌کنید که هم باعث کند شدن‌شان می‌شود و هم باعث جذب باکتری و برای اصلاح دوباره مناسب نیستند. پس نه دستگاه‌های اصلاح و نه تیغ‌ها را در سرویس‌های بهداشتی نگذارید.


۱۱. وسایل ضد آب


بله درست خواندید، حتی وسایل ضد آب، به خصوص موبایل و دیگر وسایل الکترونیکی ضد آب را در سرویس‌های بهداشتی نگهداری نکنید. قطعات و لوازم‌های موبایل‌های ضد آب از جمله اسپیکر و جای شارژر که فلز هستند در مجاورت با بخار و رطوبت آب به مرور زمان خورده و خراب می‌شوند.

۷ وسیله خانه که هر روز باید آن‌ها را تمیز کنید

تمیز کردن وسایل خانه و گردگیری، از کار‌های روزمره‌ی خانم‌های خانه‌دار است. در این میان اشیائی در خانه وجود دارد که اگر به صورت روزانه تمیز نشوند، به منبع آلودگی تبدیل می‌شوند.

وسایلی که منبع آلودگی هستند:

۱. حوله

حوله‌ها و دستمال‌های آشپزخانه ممکن است به نظر کثیف نرسند، اما طبق یک مطالعه انجام شده در USDA، حوله‌های موجود در آشپزخانه جزو آلوده‌ترین لوازم خانه هستند. همین مسئله در مورد حوله‌های کوچک در حمام نیز صادق است، به گفته کارولین فورت، مدیر موسسه Good House Keeping، "حوله‌ها جزو وسایلی هستند که بسیار استفاده می‌شوند و از همین رو با سرعت بیشتری کثیف و آلوده می‌شوند، به ویژه اگر بیشتر از یک بار در روز از آن‌ها استفاده شود. حوله‌ها حداقل باید یک روز در میان تعویض شوند. البته در صورتی که خانواده بزرگی دارید، هر روز باید آن‌ها را عوض کنید. "

۲. پیشخوان آشپزخانه

عموما از پیشخوان آشپزخانه برای انجام کار‌های گوناگونی استفاده می‌شود و اجسام متنوعی را روی آن قرار می‌گیرند مانند، کلید ماشین، نامه، گوشی موبایل، کیف پول و بسیاری لوازم دیگر، غیرممکن است که بتوانید آلودگی آن‌ها را نادیده بگیرید – تمامی این موارد عاملی برای انتقال آلودگی بر روی سطح میز هستند. کانتر آشپزخانه هر روز باید پاک و ضد عفونی شود. تنها باید مطمئن شوید که از دستمال مخصوص کانتر آشپزخانه در جای دیگری استفاده نکرده اید: "استفاده از یک دستمال مرطوب در چندین سطح از جنس متفاوت، به هیچ وجه درست نیست، زیرا این امر می‌تواند عاملی برای انتقال آلودگی باشد. "

۳. دیوار‌های حمام

ساده‌ترین راه برای رهایی از لکه‌های ایجاد شده روی کاشی‌های دیوار حمام، تمیز کردن مداوم و منظم آنهاست، به همین دلیل متخصصین نظافت منزل Heloise می‌گوید، باید بعد از هر بار استحمام، سطح کاشی‌های حمام را تمیز کنید (بشویید). بعد شستشن سطح دیوار ها، آن‌ها را خشک کنید و برای همیشه از شر لکه‌ها و آلودگی‌ها در امان بمانید.

۴. سینک‌های ظرفشویی و روشویی

شاید فکر کنید که بعد از شستن دستان یا ظروف، سینک شما هم تمیز خواهند ماند. در واقع لگن سینک ظرفشویی و روشویی منطقه مناسبی برای تجمع باکتری‌هایی است که به دیواره‌های آن‌ها می‌چسبد. تنها راه پیش رو تمیز کردن شان، شست مداوم آن‌ها است. فورت می‌گوید برای از بین بردن آلودگی و باکتری‌ها باید با استفاده از اسفنج سطح شان را کاملا تمیز و پاک کنید، سپس با بستن قسمت تخلیه آب در سینک، لگن آن را با آب گرم پر کنید و یک قاشق غذاخوری ماده شوینده در آن بریزید. در نهایت بعد از پنج دقیقه آب را تخلیه کنید و اجازه دهید تا سینک کاملا خشک شود.

۵. ظروف کثیف

سس و خرده‌های مواد غذایی باقی مانده در ظروف می‌توانند یک شبِ تمامی حشرات را جذب خود کنند و شستن ظرف در روز بعد را کمی دشوار سازد. در نتیجه، بشقاب‌ها و ظروف کثیف باید هر چه زودتر شسته شوند و یا باقی مانده مواد غذایی و سس‌ها را تخلیه کنید و سپس آن‌ها را در ماشین ظرفشویی قرار دهید.

۶. قهوه ساز

اگر جزو طرفداران قهوه هستید، احتمالاً هر روز یک فنجان قهوه می‌نوشید. از آنجا که سازنده قهوه شما یک بستر گرم برای رشد باکتری‌ها است، باید روزانه آن را تمیز کنید. فورت می‌گوید: "بهتر است قسمت‌های قابل حمل قهوه ساز خود را بعد از هر بار قهوه درست کردن، بشویید. " "همچنین می‌توانید در سینک ظرفشویی قهوه ساز خود را با آب گرم و صابون شستشو دهید، اما معمولاً قطعات آن قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی را نیز دارند. فراموش نکنید که بدنه بیرونی قهوه ساز را هم تمیز کنید. "

۷. کف پوش‌ها

بعد از آماده کردن وعده غذایی خود، احتمالا با کثیف کاری‌های ایجاد شده روی سطح زمین مواجه شوید، احتمالاً طی انجام این فرایند مواد غذایی روی زمین ریخته اند. اما خوشبختانه تمام آنچه که نیاز خواهید داشت، یک جارو تی است. از هیمن رو بعد از هر بار آشپزی یا کاری که موجب کثیف شدن کف آشپزخانه می‌شود، بلافاصله آن را تمیز کنید و تی بکشید.

روزپلاس