مسافران اسنپ بخوانند

با توجه به اینکه تاکسی‌های اینترنتی برای تسهیل در امورات مردم ایجاد شده است و به تعداد آنان روز به روز افزوده می‌شود، لذا باید نحوه تعامل مسافران با راننده و بالعکس مورد توجه قرار گیرد. حضور در سرما و گرما، ساعت‌های طولانی رانندگی کردن، تحمل چراغ‌های قرمز، ترافیک سرسام‌آور و شنیدن بوق‌های ممتد و تنفس هوای آلوده به اندازه کافی می‌تواند برای یک راننده آزاردهنده باشد؛ بنابراین توقع کمی نیست اگر مسافران آداب سفر را رعایت کنند تا بار بیش‌تری بر دوش راننده نگذارد.

گاهی کمی مهربان‌تر بودن و درست‌تر رفتار کردن می‌تواند تأثیرات بزرگی در جامعه بگذارد که این مورد قطعا می‌تواند در بهبود کیفیت سفر نیز تاثیرگذار باشد.

می‌خواهیم این بار سراغ مسافران برویم و از رفتار‌هایی صحبت کنیم که موجب ناخشنودی راننده‌ها می‌شود.

بی‌ادبی ممنوع!

شاید به نظرتان این نکته خیلی واضح باشد، اما اگر در جزیئات رفتاری‌مان دقیق‌تر شویم می‌بینیم که در بسیاری از موارد رعایت ادب، مهره گمشده روابط است. اگر سوار تاکسی یا اسنپ می‌شویم باید به راننده سلام کنیم و این مورد نشان دهنده ادب ما است.

نباید فراموش کنیم که ما وارد خودروی فرد دیگری شده‌ایم و باید هنگام ورود و خروج ادای احترام کنیم. اگر بتوانید جمله‌های مؤدبانه‌ای مثل «روز خوش» یا «خسته نباشید» را هم به مکالمات اولیه اضافه کنیم، قطعا تأثیر بهتری در ذهن راننده خواهیم ساخت.

کمی پیاده‌روی کنیم

مطمئن باشیم که کمی پیاده‌روی کسی را از پا نمی‌اندازد؛ بنابراین اگر در خیابان‌های پر ترافیک حضور داریم، می‌توانیم با کمی پیاده‌روی از تلف شدن وقت خود و راننده جلوگیری کنیم. البته در مواقعی خاص مانند بارانی بودن هوا، همراه داشتن کودک یا وسایل اضافی می‌توانیم ضمن عرض عذرخواهی از راننده نشان دهیم که ارزش وقت او را می‌دانیم.

رانندگی را به راننده بسپاریم

تصور کنیم هنگامی که مشغول کار هستیم، کسی بالای سر ما بایستد و مدام بگوید که چه کاری باید انجام دهیم. حتما تصور ناراحت کننده‌ای خواهد بود و این مورد درست شبیه حسی است که یک مسافر مدام در مورد انتخاب مسیر و شیوه رانندگی به راننده تذکر می‌دهد.

امروزه با توجه به وجود نقشه‌های اینترنتی اکثر رانندگان اسنپ اطلاعات کافی را در مورد کوتاه‌ترین مسیر، پیش از آغاز سفر کسب می‌کنند. اما اگر مسیر خاصی را در نظر داریم، بهتر است در همان ابتدا از راننده بخواهیم که از این مسیر ما را به مقصد برساند؛ در غیر این صورت بهتر است که اجاازه دهیم وی کارش را انجام دهد.

البته در برخی موارد راننده از ما درخواست می‌کند که در انتخاب مسیر به وی کمک کنیم که در این صورت می‌توانیم مسیر مورد نظرمان را اعلام کنیم.

قانون شکنی را فراموش کنید

واضح است که تمایل داریم هر چه سریع‌تر به مقصدمان برسیم، اما این رسیدن ما به هدف به هر شکلی ممکن نیست؛ بنابراین تحت هیچ شرایطی مسافر حق ندارد از راننده درخواست قانون‌شکنی کند. عبور کردن از چراغ قرمز، توقف در محدوده ممنوعه و رانندگی با سرعت غیرمجاز قبض‌های سنگینی دارد که راننده باید پرداخت کند، نه ما.

پس حتی فکر قانون‌شکنی را نیز نباید به ذهنمان راه دهیم؛ در عوض می‌توانیم با کمی برنامه‌ریزی زمان را بهتر مدیریت کنیم و با در نظر گرفتن تمام احتمالات حتی چند دقیقه هم زودتر راه بیفتیم.

قهر و آشتی نکنیم

نباید فراموش کنیم که راننده فاصله کمی با ما دارد و در بسیاری از موارد صدای مکالمات ما را به وضوح می‌شنود؛ بنابراین بهتر است مسائل خصوصی خود را در محیط‌های شخصی حل و فصل کنیم. شنیدن صدای دعوا و مکالمات غیر معمول برای هیچ شخصی خوشایند نیست و برای رانندگان قطعا ناخوشایندتر نیز هست.

خودرو سالن غذاخوری نیست

ممکن است روز بسیار شلوغی را طی کرده باشیم و در حالی که بسته غذایی خود را همراه داریم، سوار اسنپ شویم. اما آیا کسی هست که در جریان نباشد غذا خوردن در ماشین چه تبعاتی خواهد داشت؟ اگر از خرده‌های غذایی که روی صندلی می‌نشیند بگذریم، باید به لک شدن روکش یا حتی بوی غذا اشاره کنیم که برای رانندگان آزاردهنده است.

توصیه می‌شود که برای غذاخوردن تا رسیدن به مقصد صبر شود، در غیر این صورت می‌توانیم از راننده برای این کار اجازه بگیریم و با قرار دادن دستمال روی صندلی و پا‌ها از کثیف کردن خودرو جلوگیری کنیم.

به روش پرداخت هزینه فکر کنیم

در اسنپ می‌توانیم تمام هزینه را آنلاین بپردازیم یا هزینه را با پول نقد پرداخت کنیم، اما بهتر است قبل از رسیدن به مقصد در مورد روش پرداخت فکر کنیم و آماده باشیم تا معطلی پیش نیاید. با توجه به لزوم اتصال به اینترنت و سیستم بانکی توصیه این است که برای پرداخت آنلاین زمان مناسب در نظر گرفته شود.

حتی می‌توانیم حساب کاربری خود را از قبل شارژ کنیم تا در پایان سفر به راحتی هزینه از اعتبار کسر شود و بدون نگرانی از پرداخت هزینه‌ها سفرمان را با خوشی به پایان برسانیم.

فارس

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

چشم‌ها و مغز ارتباط پیچیده‌ای با هم دارند. هر چیزی که می‌بینیم قبل از این که به مغز برسد از میلیون‌ها سلول فوتورسپتور عبور می‌کند. مغز اطلاعات را دریافت، تحلیل و در نهایت شناسایی می‌کند. البته تحلیل چیز‌هایی که دیده می‌شود در آدم‌ها متفاوت است. بر همین اساس یک آزمون سرگرم کننده برایتان آورده ایم که می‌توانید با انتخاب یکی از صورت‌ها شخصیت خود را بشناسید.

کدام یک از صورت‌ها متعجب است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. شما فردی واقع بین و ساده و بی آلایش هستید و به راحتی می‌توان با شما ارتباط نزدیک و صمیمانه برقرار کرد.
۲. شما فرد منظمی هستید که همه چیز را سر جایش قرار می‌دهید.

کدام یک از صورت‌ها بی حوصله است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. شما فردی آرام از نظر احساسات محکم و استوار هستید.
۲. شما توقعات زیادی برای خودتان دارید.

کدام یک از صورت‌ها استرس دارد؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. احساسات تان را بیش از حد خسته کرده اید کمی به خودتان استراحت بدهید.
۲. ثابت بودن را دوست ندارید و انعطاف پذیر هستید.

کدام یک از صورت‌ها ترسیده است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. همیشه نگران چیز‌هایی هستید که تحت کنترل تان نیست. راهی برای ریلکس شدن پیدا کنید.
۲. بسیار سخت کوش و کمال گرا هستید.

کدام یک از صورت‌ها ناراحت است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. ترجیح می‌دهید از مخالفت‌ها اجتناب کنید و در دنیای بدون درگیری زندگی کنید.
۲. می‌دانید که در زندگی می‌خواهید به چه چیزی برسید.

کدام یک از صورت‌ها خوشحال است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. شما بسیار کنجکاو هستید و زندگی برای تان مثل یک پازل است.
۲. بسیار منطقی هستید و دوست دارید همه چیز تعریف شده و منظم باشد.

کدام یک از صورت‌ها ناامید است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. قبل از انجام هر کاری دو بار فکر می‌کنید.
۲. اعتماد به نفس ندارید و همیشه دنبال تایید از دیگران هستید.

کدام یک از صورت‌ها عاشق است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. مثبت گرا هستید و اجازه نمی‌دهید چیزی نا امیدتان کند.
۲. اشتیاق زیادی برای زندگی کردن دارید.

کدام یک از صورت‌ها پراشتیاق است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. خوش بین هستید و همیشه نیمه پر لیوان را می‌بینید.
۲. بسیار آرام و ریلکس هستید و زندگی را سخت نمی‌گیرید.

کدام یک از صورت‌ها کنجکاو است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. شخصیت شاد و خوشحالی دارید.
۲. اجتماعی هستید و از آدم‌های اطراف تان انرژی می‌گیرید.

کدام یک از صورت‌ها خوشحال است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. هنگام ارتباط برقرار کردن با دیگران احساس رضایت بخشی دارید.
۲. روشن فکر هستید و از نظر احساسات متعادل هستید.

کدام یک از صورت‌ها گیج و مبهوت است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. مثبت هستید و هیچ چیزی دیدگاه تان را به زندگی منفی نمی‌کند.
۲. مسئولیت پذیر بودن را دوست دارید.

کدام یک از صورت‌ها مغرور است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. موفقیت‌های زیادی به دست می‌آورید و دوست دارید همیشه خودتان را امتحان کنید.
۲. قانون شکن هستید و دوست دارید مرز‌ها را کنار بگذارید.

کدام یک از صورت‌ها شوکه شده است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. خودجوش هستید و بدون فکر کردن کار‌ها را انجام می‌دهید.
۲. از چالش‌ها نمی‌ترسید و از کار‌های سخت انگیزه می‌گیرید.

کدام یک از صورت‌ها آرام است؟

با انتخاب یکی از این صورت‌ها، شخصیت خود را بشناسید

۱. دوست بسیار خوبی هستید و دوستان تان می‌توانند به شما تکیه کنند.
۲. بسیار فعال هستید و همیشه آمادگی دارید.

منبع: بدونیم

این افراد لبو نخورند

در این مقاله خصوصیاتی از لبو معرفی شده است که افرادی هستند که دارای شرایط خاصی هستند و با این خصوصیات مشکل دارند که لازم است این افراد لبو نخورند!

Related image

 در فصلی هستیم که بازار خوردن لبو در خانه و خیابان داغ است. کمتر کسی هست که لبو را دوست نداشته باشد. لبو سرشار از خاصیت است، اما لبو به دلیل بعضی خواصی که دارد، نباید توسط بعضی افراد مصرف شود. توصیه می‌کنیم با این خصوصیات آشنا شوید و بدانید که با این خصوصیات آشنا هستند، بهتر است
عوارض جانبی که مصرف لبو (چغندر قند) می‌تواند برای بدن و سلامتی ایجاد کند را در اینجا برای شما بازگو می‌کنیم.

عنصر آهن و مس: افراد مبتلا به هموکروماتوز و یا بیماری ویلسون باید از مصرف چغندر پرهیز کنند، زیرا آهن و مس موجود در خون را بالا می‌برد. بیماری هموکروماتوز در واقع تجمع زیاد آهن در بدن است که وجود آهن زیاد باعث آسیب بافت‌ها و بیماری می‌شود. در بیماری ویلسون فرد قادر به دفع مس به اندازه کافی از بدن نیست و مس اضافی می‌تواند در کبد یا مغز جمع شده و منجر به اختلالات کبدی یا مغزی شود.

مصرف لبو به علت داشتن آهن و مس زیاد برای کسانی که این بیماری‌ها را دارند مناسب نیست.

بیتوریا: به قرمز شدن رنگ ادرار بعد از مصرف چغندر بیتوریا گفته می‌شود. بر اساس تحقیقات انجام شده در مجله پزشکی بریتانیا درصد زیادی از مردم از بیتوریا ترس دارند، درست است که قرمز شدن رنگ ادرار برای بدن خطری ندارد، ولی ترس و نگرانی ناشی از آن در بسیاری از افراد وجود دارد.

تهوع و اسهال: مصرف چغندر در بعضی از افراد منجر به ناراحتی‌های معده، تهوع و اسهال می‌شود که همه این‌ها ناشی از وجود بتائین موجود در چغندر می‌باشد.

مشکل کلیوی: افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید از چغندر پرهیز کنند، این سبزی به دلیل داشتن بتائین باعث افزایش سطح کلسترول کلی در بدن می‌شود. افرادی که ناراحتی‌های کلیوی دارند قبل از مصرف هر ماده‌ای که بتائین دارد باید برای جلوگیری از عوارض آن با پزشک خود مشورت کنند.

بارداری: زنان باردار بایستی در مصرف بتائین محتاط باشند، زیرا این ماده می‌تواند روی بدن آن‌ها و بدن جنین تاثیراتی داشته باشد. با توجه به تحقیقاتی که در کلینیک مایو در رابطه با تاثیر چغندر در زمان بارداری انجام شده است زنان باردار بایستی مصرف چغندر را به حداقل ممکن برسانند. آزمایشات انجام شده روی حیوانات نشان داده است مصرف بتائین زیاد باعث اثرات سوء روی جنین می‌شود.

فشار خون: مصرف لبو باعث کاهش محسوس فشار خون می‌شود و برای افرادی که فشار خون بالا دارند توصیه می‌شود. اما باید به یاد داشته باشید که مصرف همزمان دارو‌های کاهش فشار خون و چغندر همزمان با هم باعث پایین آمدن بیش از حد فشار خون شده و خطرناک است؛ بنابراین اگر دارو‌های مربوط به فشار خون مصرف می‌کنید باید در مصرف چغندر احتیاط کنید.

سنگ کلیه: مقدار بالای اگزالات در چغندر امکان تشکیل سنگ کلیه را در بدن افزایش می‌دهد. اگر شما سابقه داشتن سنگ کلیه دارید از مصرف بیش از حد چغندر بپرهیزید.

سطح کلسیم: نوشیدن آب لبو باعث کاهش سطح کلسیم خون می‌شود که این منجر به ابتلا به بیماری‌های مختلفی خواهد شد. کم شدن کلسیم بدن باعث بیماری‌های مربوط به استخوان می‌شود؛ بنابراین در خوردن آن زیاده روی نکنید و کسانی که با این گونه بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند برای مصرف این سبزی با پزشک خود مشورت کنند.

تار‌های صوتی: نوشیدن آب چغندر باعث گرفتگی تار‌های صوتی و اشکال در صحبت کردن می‌شود. این مشکل در صورت زیاده روی در مصرف آب چغندر روی می‌دهد.

مشکلات دیگر: برخی از افراد بعد از نوشیدن آب لبو دچار تب و لرز و التهاب می‌شوند.

عوارضی که در اینجا برای شما بیان شد شاید ترسناک به نظر برسد، ولی در برابر فواید و تاثیرات بی نظیر چغندر بر سلامتی مانند قطره‌ای در برابر اقیانوس است. پس از خوردن چغندر خودداری نکنید فقط در مصرف آن زیاده روی نکرده و در صورتی که به هرکدام از مشکلات بالا برخورد کردید حتما با پزشک مشورت کنید.

الو دکتر

کودک شما چه مقدار زینک نیاز دارد؟

زینک برای سلامتی و رشد مفید است. در این مقاله مقدار زینک مورد نیاز کودک خود و منبع تامین آن ذکر شده است.
بیش از هفتاد آنزیم به زینک وابسته هستند تا نقش خود را در هضم غذا و سوخت و ساز انجام دهند و کودکانی که به مقدار کافی زینک مصرف نمی‌کنند، در معرض خطر رشد ناکافی قرار دارند.

Image result for ‫زینک‬‎


سن یک تا سه سال: سه میلیگرم در روز
سن چهار تا هشت سال: پنج میلیگرم در روز
کودک شما لازم نیست روزانه همان مقدار مشخص شده را دریافت کند، اما بهتر است در طول هفته این مقدار را دریافت نماید.

منابع غنی از زینک:
زینک در غذا‌های مختلفی یافت می‌شود. در اینجا منابع غنی از زینک ذکر شده است:
یک چهارم فنجان لوبیا به همراه گوشت خوک و سس گوجه فرنگی حاوی ۳.۳ میلیگرم زینک است.
یک اونس ساق گوشت گاو حاوی سه میلیگرم زینک است.
نصف همبرگر حاوی ۲.۷ میلیگرم زینک است.
یک اونس استیک حاوی ۲.۶ میلیگرم زینک است.
نصف فنجان نان آماده حاوی ۲.۵ میلیگرم زینک است.
یک اونس بادام خشک حاوی یک میلیگرم زینک است.
نصف فنجان ماست میوه‌ای کم چرب حاوی ۰.۸ میلیگرم زینک است.
یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی بدون نمک حاوی ۰.۸ میلیگرم زینک است.
یک پاکت جو حاوی ۰.۸ میلیگرم زینک است.
یک چهارم فنجان پنیر حاوی ۰.۸ میلیگرم زینک است.
یک چهارم فنجان لوبیا حاوی ۰.۸ میلیگرم زینک است.
یک چهارم پا مرغ سرخ شده حاوی ۰.۶ میلیگرم زینک است.
یک چهارم فنجان لوبیا گاربانزو حاوی ۰.۶ میلیگرم زینک است.
یک چهارم فنجان عدس حاوی ۰.۶ میلیگرم زینک است.
نصف فنجان پنیر سوئیسی حاوی ۰.۵ میلیگرم زینک است.
یک قاشق غذاخوری کرم بادام حاوی ۰.۴ میلیگرم زینک است.
یک چهارم فنجان نخود پخته شده حاوی ۰.۴ میلیگرم زینک است.
یک چهارم فنجان سینه مرغ حاوی ۰.۴ میلیگرم زینک است.
نصف اونس پنیر چدار یا موزالرا حاوی ۰.۴ میلیگرم زینک است.
نصف فنجان شیر حاوی ۰.۴ میلیگرم زینک است.
یک قاشق چایخوری گندم حاوی ۰.۳ میلیگرم زینک است.
مقدار زینک موجود در هر غذا به مارک آن بستگی دارد.
کودکان ممکن است مقدار غذا‌های گفته شده را کمتر یا بیشتر از حد گفته شده بخورند که به سن و اشتهای آن‌ها بستگی دارد. همچنین می‌توانید مقدار مواد مغذی را تخمین بزنید.

آیا کودک شما می‌تواند زینک به مقدار زیاد دریافت کند؟
مقدار بیش از حد زینک تاثیر عکس دارد و باعث حالت تهوع، استفراغ، گرفتگی عضلات شکم، اسهال و سردرد می‌شود. مصرف بیش از حد زینک در طولانی مدت باعث مسمومیت می‌شود.
مطالعات نشان می‌دهد حداکثر مقدار استاندارد زینک برای کودکان یک تا سه سال هفت میلیگرم و برای کودکان چهار تا هشت سال، دوازده میلیگرم می‌باشد.

بهداشت نیوز

ریمل خشک شده تان را بازیافت کنید

ریمل خشک شده تان را دور نریزید. در این مطلب دو ترفند به شما آموزش می‌دهیم که با آن‌ها می‌توانید ریمل‌های خشک شده تان را بازسازی و دوباره نو کنید.

روش بازسازی ریمل خشک شده

ریمل یکی از مهم‌ترین لوازم آرایشی است که هر خانمی باید در کیف لوازم آرایش اش داشته باشد. حتی اگر هم شما اهل آرایش حرفه‌ای و غلیظ نباشید حتما باید در آرایش صورت تان از ریمل استفاده کنید.

ریمل‌ها انواع و اقسام بسیاری دارند، برخی از آن‌ها بلند کننده مژه و برخی دیگر پر کننده هستند. برخی از انواع ریمل هم ریمل‌های دو رنگ هستند که نسبت به مابقی ریمل‌ها برتری دارند. اگر شما هم می‌خواهید یک ریمل باکیفیت و عالی تهیه کنید باید هزینه بسیاری را صرف خرید ریمل کنید.

ریمل‌ها بعد از ۳ الی ۴ ماه استفاده، به دلیل اینکه دفعات بسیاری درب شان باز و بسته می‌شود، باید دور ریخته شوند. اما اگر شما ریملی که تازه خریداری کرده اید و استفاده زیادی از آن نکرده اید، خشک شده باشد با دو ترفند زیر می‌توانید ریمل خشک شده تان را دوباره نو کنید.

روش اول برای رفع خشکی ریمل:

ریمل خشک شده تان را بازیافت کنید

اولین چیزی که می‌توانید برای رفع خشکی ریمل تان از آن استفاده کنید قطره‌های چشمی است. کافی است ۲ تا ۳ قطره چشمی را درون ریمل تان ریخته و آن را کامل تکان دهید تا مخلوط شود.

دومین روش بازسازی ریمل خشک شده:

ریمل خشک شده تان را بازیافت کنید

دومین وسیله برای رفع خشکی ریمل، روغن زیتون است. کافی است ۲ تا ۳ قطره روغن زیتون را درون ریمل تان ریخت و آن را خوب تکان دهید. نکته قابل توجه این است که روغن زیتون یکی از بهترین تقویت کننده‌های مژه‌های تان هم است.

سیمرغ

چه زمانی کله پاچه بخوریم، چه زمانی نخوریم؟

کله پاچه یکی از غذا‌های سنتی و محبوب ما ایرانی‌ها است. این غذا در عین لذیذ بودن از چربی بسیار بالایی برخوردار است که می‌تواند در صورت مصرف زیاد بسیار خطرساز باشد. برای حفظ سلامت بدن بهتر است مصرف کله پاچه زیاد نباشد و قسمت‌های چرب مانند مغز و چشم را کمتر مصرف کنید. در ادامه این مطلب بهترین قسمت کله پاچه را به شما معرفی می‌کنیم.

Related image

یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص طبع فصل بهار گفت: فصل بهار از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و‌تر است به طوری که رطوبت هوا در این فصل زیاد بوده و دمای هوا افزایش پیدا می‌کند؛ بنابراین اشخاص باید از مصرف غذا‌های سنگین یا مواد غذایی که طبع گرم و‌تر دارند، خودداری کنند.

وی افراد را از مصرف کله‌پاچه در فصل بهار بر حذر داشت و گفت: به دلیل اینکه استفاده از این غذا رطوبت زیادی را به بدن وارد می‌کند و مصرف آن سبب افزایش سوخت‌وساز بدن می‌شود، بنابراین اشخاص باید از میل کردن کله‌پاچه در این فصل اجتناب کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: بهار فصل گرده‌افشانی گل‌ها است و اغلب اشخاص در این فصل دچار علائمی همچون آبریزش بینی، افزایش غلظت خون، کسالت، کم‌تحرکی، چرت زدن و خمیازه کشیدن می‌شوند. مصرف غذای کله‌پاچه افزایش کسالت و بی‌حالی افراد را در این فصل به همراه دارد.

حیدری با اشاره به مناسب بودن استفاده از کله‌پاچه در فصل زمستان عنوان کرد: کله‌پاچه غذای سنگین و دیرهضمی به شمار می‌آید و مصرف این غذا در این فصل سوخت‌وساز بدن را افزایش و مقاومت آن را در برابر سرما بیشتر می‌کند.
بهترین قسمت کله پاچه

بهترین نوع این غذا، کله‌پاچه گوسفند بوده و گوشت پاچه کیفیت بهتری در مقایسه با سایر قسمت‌های کله‌پاچه دارد. همچنین چربی کلسترول و تری‌گلیسرید پاچه گوسفند نسبت به بقیه قسمت‌های کله‌پاچه کمتر است. کله‌پاچه گاو یا بز طبع خیلی سردی دارند و دیرهضم هستند، بنابراین افراد بهتر است از مصرف آن‌ها امتناع کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: افرادی که در شهر‌هایی که آب و هوای گرم و‌تر دارند مانند بوشهر و بندرعباس زندگی می‌کنند، بهتر است از استفاده از کله‌پاچه دوری کنند. مصرف پاچه همراه با مقداری آب‌لیمو و دارچین ضروری است.
چه افرادی کله پاچه نخورند

حیدری در خصوص منع مصرف کله‌پاچه تصریح کرد: افرادی که دچار بیماری نقرس یا بالا بودن اسید اوریک خون بوده باید از استفاده از این غذا پرهیز کنند همچنین مبتلایان به بیماری‌هایی مانند چربی خون، دیابت، چاقی، رماتیسم، نارسایی‌های کلیوی و کبد چرب گر‌ید ۱ و ۲ بهتر است کله‌پاچه میل نکنند و در صورت مصرف این غذا حتماً آن را با مقداری آب‌لیمو و دارچین استفاده کنند.
خوابیدن پس از کله پاچه ممنوع

وی خوابیدن پس از مصرف کله‌پاچه را سبب افزایش غلظت خون دانست و اظهار داشت: مصرف این غذا برای مبتلایان به پرخونی توصیه نمی‌شود. کله‌پاچه باید به همراه ادویه مخصوص آن به نام ادویه خاورمیانه طبخ شود، همچنین می‌توان با برگ‌بو، فلفل قرمز، دارچین و پودر پیاز بوی ضُخم گوشت را از بین برد علاوه بر این از ایجاد نفخ و قو‌لنج پس از مصرف کله‌پاچه نیز جلوگیری می‌شود، این گیاهان و ادویه‌جات ضد تری‌گلیسیرید و خوشبوکننده بدن نیز هستند.
بهترین روش طبخ کله پاچه

حیدری یادآور شد: اشخاص باید کله‌پاچه را در دیگ مسی طبخ کنند همچنین این غذا باید روی شعله ملایم به آرامی از شب تا صبح پخته شود. متأسفانه برخی کله‌پزی‌ها گوشت ماهیچه گاو را جایگزین گوشت صورت گوسفند می‌کنند، زیرا گوشت صورت گوسفند بهترین گوشت محسوب می‌شود و گران‌قیمت بوده در صورتی که گوشت ماهیچه گاو دارای طبع خیلی سردی است. افراد باید کله‌پاچه بز و گاو را در صورت مصرف حتماً همراه با ادویه‌جات گرم مانند فلفل قرمز و زنجبیل میل کنند.

باشگاه خبرنگاران

رفلاکس معده و درمان خانگی آن

احساس ناخوشایند سوزش معده بعد از خوردن غذا یکی از تلخ‌ترین تجربه‌هایی است که هر فرد می‌تواند به شدت کم و زیاد آن را در طول زندگی تجربه کرده باشد. این اتفاق بر اثر رفلاکس معده به وجود می‌آید و دارای دلایل زیادی است. خوشبختانه می‌توان به اصلاح رژیم غذایی به مقدار زیادی از وقوع آن جلوگیری کرد. جیمیتو سعی کرده است آگاهی شما در مورد رفلاکس معده را با مطالبی که در ادامه خواهید خواند افزایش دهد. همراه ما باشید.

 

رفلاکس معده چیست؟

بازگشت اسید به مری یا واشاریدگی معده‌ای مروی یا رفلاکس گاستروازوفاژیال هر سه نام یک بیماری گوارشی است که مردم آن را بیشتر با ترش شدن معده یا رفلاکس معده می‌شناسند. مری قسمتی از دستگاه گوارشی شما است که غذا از آن وارد معده برای هضم و دریافت اسید لازم جهت شکسته شدن پیوندهای ساختاری می‌شود.

در بیماری رفلاکس معده، اسید معده به همراه قسمتی از غذا دوباره به سمت مری باز می‌گردد و باعث به وجود آمدن حس ناخوشایند سوزش در مری می‌شود. نشانه‌های متداولی رفلاکس معده عبارت‌اند از سوزش سر دل، درد در قفسه سینه، بوی بد دهان و همچنین احساس ترش کردن به همراه آروغ‌های متوالی تلخ است.

رفلاکس معده به طور متوالی ممکن است وجود نداشته باشد و به صورت چندین بار در هفته تکرار شود. بر اساس گزارش‌های منتشر شده بیش از یک پنجم ایرانی‌ها به طور متوسط دو بار در هفته رفلاکس را تجربه می‌کنند.

رفلاکس معده

رفلاکس معده یا ترش کردن معده

رفلاکس معده و ترش کردن معده دو مفهوم جدا از هم هستند که گاهی به اشتباه جای یکدیگر استفاده می‌شوند. سوزش معده یک علامت است و به تنهایی بیماری محسوب نمی‌شود. در حقیقت سوزش معده یک درد جزئی یا گاهی شدید در قسمت معده و زیر دنده‌های قفسه سینه است. ولی رفلاکس معده یک بیماری گوارشی است که در صورت عدم درمان منجر به بیماری‌های دیگر به مانند مشکلات مری می‌شود.

سوزش معده از علائم رفلاکس معده است. همه افراد دچار سوزش معده می‌شوند که دلایل زیادی به مانند پرخوری و استرس دارد اما رفلاکس معده بیماری مزمن و طولانی در فرد است که در صورت عدم کنترل غیر قابل درمان می‌شود.

 

عوارض و آسیب رفلاکس معده

رفلاکس معده با نام علمی GERD به دنبال خود می‌تواند مشکلات بیشتری برای فرد به وجود آورد که از جمله آن‌ها:

  • زخم در محل اتصال معده و مری
  • تورم دهانه مری و تنگ شدن مجاری عبوری غذا
  • مری بارت یا تغییر بافت دیواره روده و تمایل شدن آن به سمت داخل معده
  • سرطان معده
  • علائم رفلاکس معده

اگر بعد از خوردن غذا احساس سوزش معده به شما دست می هد و این سوزش در طول هفته با خوردن غذاهای مختلف بیشتر می‌شود به احتمال زیاد دچار رفلاکس معده شده‌اید. از دیگر نشانه‌های رفلاکس معده می‌توان به:

  • استفراغ
  • مشکل هضم غذا
  • درد به هنگام غذا خوردن
  • ترشح بیش از حد بزاق
  • حالت تهوع
  • درد در قفسه سینه
  • گلو درد
  • نفخ شکم
  • سرفه خشک

اشاره کرد. برای شناسایی عوامل مؤثر در رفلاکس معده که به پزشک نیز در تشخیص آن کمک می‌کند، در طول هفته غذاهای خود را رصد کنید و به سه سؤال زیر در انتهای هفته پاسخ دهید:

  • چه غذاهایی در هفته خورده‌اید
  • چه زمانی از روز غذا خورده‌اید
  • چه نشانه‌هایی از مشکل گوارشی داشته‌اید

این سؤالات به شما در هفته دوم کمک خواهد کرد تا رژیم غذایی خود را اطلاع کنید. ولی برای درمان رفلاکس معده به طور کلی می‌بایست به پزشک مراجعه کنید.

رفلاکس معده

کنترل و درمان رفلاکس معده

باوجود اینکه، باید شما به صحبت‌های دکتر در مورد تغییر رژیم غذایی خود برای رفع رفلاکس معده توجه کنید، غذاهای زیادی وجود دارند که تقریباً روی بیشتر افراد جامعه اثر یکسان و تشدید کننده رفلاکس معده بوده‌اند. این غذاها را در ادامه مشاهده خواهید کرد و می‌بایست نه تنها از آن‌ها اطلاع داشته باشید بلکه سعی کنید از سبد غذایی خود حذف کنید. به همین دلیل باید سبک زندگی خودتان را تغییر دهید.

تغییر سبک زندگی افراد برای کاهش رفلاکس معده می‌تواند جنبه‌های مختلفی داشته باشد که ساده‌ترین آن پرهیز کردن از خوردن مواد غذایی مضر و تشدید کننده رفلاکس معده است. از دیگر جنبه‌های سبک زندگی پرهیز کردن از رفتارهای عادی است که ندانسته موجب بروز رفلاکس معده و تشدید آن می‌شود. از جمله اقداماتی که باید برای تغییر سبک زندگی به منظور کاهش رفلاکس معده انجام داد:

 

پرهیز از پرخوری

معده و روده توسط عضله‌ای حلقوی به یکدیگر متصل شده‌اند. این ماهیچه اگر سالم باشد، بدون هیچ مشکلی غذا را از مری به معده می‌رساند اما اگر ماهیچه اسفنکتر (sphincter) بر اثر عوامل مختلف تحریک یا دچار اختلال شده باشد، پس از عبور غذا و وارد شدن آن به معده، به صورت کامل بسته نمی‌شود.

این ماهیچه به غیر از زمانی که شما دچار رفلاکس معده شده باشید فقط در هنگام استفراغ غذا را از خود به سمت مری عبور می‌دهد. به همین دلیل است که رفلاکس معده علائمی مشابه استفراغ دارد. این ماهیچه زمانی که فشار زیادی پشت آن باشد، مستعد باز شدن و عبور دادن اسید و غذا به سمت مری خواهد بود.

پس اگر شما رفلاکس معده دارید، نباید اجازه دهید که فشار زیادی روی این ماهیچه وارد شود. پرخوری کردن باعث پر شدن معده و تشدید رفلاکس معده می‌شود.

 

قدم اول در کنترل رفلاکس معده، پرهیز از پرخوری است.

رفلاکس معده

کاهش وزن

دیافراگم عضله‌ای در بدن شما است که عامل اصلی باز و بسته شدن ریه‌ها و همچنین تنفس انسان است. معده و قسمتی از مری در قسمت زیرین دیافراگم قرار گرفته‌اند و موقعیت قرارگیری این اعضا نسبت به هم باعث عملکرد بهینه آن‌ها می‌شود. تغییر اندک در هر یک از موقعیت‌ها موجب بروز مشکلات حاد در افراد می‌شود.

افراد چاق معمولاً فشار زیادی در ناحیه شکمی دارند و این فشار باعث بروز فتق هیاتال یا هیاتوس می‌شود که به خاطر ضعف عضلانی در عضلات دیافراگمی و عضلات ورودی مری به معده یا اسفنکتر ایجاد شده که در اثر آن قسمتی از معده به قفسه سینه وارد می‌شود.

مهم‌ترین عوارض ناشی از فتق هیاتوس، رفلاکس معده و عدم عملکرد صحیح ماهیچه مری است. دلیل اصلی که برای بروز این بیماری اشاره شده است، چاقی و افزایش چربی دور شکمی بوده است. مطالعات علمی نیز مهر تأییدی بر رابطه چاقی و رفلاکس معده زده‌اند؛ بنابراین زمانی که شما احساس می‌کنید دچار چاقی هستید و علائم رفلاکس معده را کم‌کم مشاهده می‌کنید، بهتر است چاقی خودتان را کنترل کنید تا از تشدید فتق هیاتوس و رفلاکس معده جلوگیری کنید.

 

رژیم غذایی کم کربوهیدراتی

شواهد و مطالعات نشان داده است که رژیم‌های غذایی کم کربوهیدراتی می‌تواند از رفلاکس معده جلوگیری کند. محققان معتقدند که رشد باکتری در داخل سیستم گوارشی و معده به واسطه دریافت کربوهیدرات فراوان، افزایش می‌یابد و به واسطه همان، فشار داخل معده بیشتر می‌شود. همان‌طور که فهمیدید افزایش فشار در دهانه مری از عوامل تشدید رفلاکس معده است.

مصرف آنتی باکتری در افرادی که تجربه رفلاکس معده دارند، نشان داده است که کاهش باکتری‌های موجود در داخل دستگاه گوارشی، فشار داخل معده و درنهایت دفعات تکرار رفلاکس معده را کاهش داده است. از این رو اگر دچار رفلاکس معده هستید، بهتر است در رژیم غذایی خود کربوهیدرات را حذف کنید.

رفلاکس معده

آدامس و افزایش رفلاکس معده

مطالعات جالبی در مورد وجود نعنا در آدامس انجام شده بود که نشان از افزایش رفلاکس معده داشت؛ اما مطالعات بیشتر روی آدامس حاکی از این بود که خوردن آدامس بیشتر رابطه مستقیمی با افزایش رفلاکس معده در بیماران مستعد شده است. این یافته‌ها را می‌توان به تولید بیشتر بزاق به هنگام جویدن آدامس مربوط دانست.

 

غذاهای پرچرب

معمولاً غذاهای چرب یکی از شایع‌ترین عوامل به وجود آورنده رفلاکس معده هستند. چربی غذا، کارکرد عضلات دهانه مری را مختل می‌کنند و باعث بروز رفلاکس بیشتر می‌شود. مواد غذایی زیر دارای چربی زیادی هستند که اگر رفلاکس یا سوزش معده دارید باید از خوردن آن اجتناب کنید:

  • سیب زمینی سرخ کرده
  • محصولات لبنی پرچرب به مانند شیر و ماست
  • گوشت گاو، گوساله سرخ شده
  • چربی گوشت گاو و دنبه
  • دسر و تنقلاتی به مانند چیپس با ماست و بستنی
  • سس‌های مایونز و گوجه‌فرنگی
  • روغن‌های چرب

 

گوجه‌فرنگی و مرکبات

میوه و سبزی‌ها جایگاه ویژه‌ای در رژیم غذایی سالم دارند؛ اما میوه‌های خاصی وجود دارند که معده را اسیدی‌تر می‌کنند که باعث تشدید رفلاکس معده می‌شود. سبزی و میوه‌های تشدید کننده رفلاکس معده عبارت‌اند از:

رفلاکس معده

شکلات

شکلات حاوی ماده‌ای به نام گزانتین است. گزانتین در مطالعات نشان داده است که می‌تواند ماهیچه مری را تحریک کند و بروز رفلاکس معده را شدت ببخشد.

 

سیر، پیاز و غذاهای تند

غذاهای تند باعث سوزش معده می‌شوند و برای کسانی که دارای رفلاکس معده هستند نیز خوردن این غذاهای توصیه نمی‌شود. البته این غذاها ممکن است در همه باعث رفلاکس نشود. به همین دلیل آن را در دفترچه یادداشت خود ذکر کنید تا اگر اثری از رفلاکس مشاهده کردید از سبد غذایی خود حذف کنید.

 

کافئین

افرادی که عادت دارند صبح به جای چای، قهوه میل کنند معمولاً باید خوردن آن را به واسطه داشتن مشکل رفلاکـس معده باید کاهش دهند. چراکه قهوه دارای کافئین است و کافئین عامل بروز رفلاکـس معده می‌تواند باشد.

 

نعنا

آدامس، شکلات و عرق نعنا یکی دیگر از عوامل تشدید کننده رفلاکس معده است. همان‌طور که مشاهده کردید غذاهای زیادی باعث ایجاد رفلاکس معده می‌شوند، لذا باید همه آن‌ها را در طول سه تا چهار هفته بررسی کنید و با دقت کردن در زمان خوردن غذا، نوع غذا و احتمال بروز رفلاکس، آن‌ها را از رژیم غذایی خود حذف یا به آن اضافه کنید.

 

کاهش مصرف نوشیدنی گازدار

مطالعات توسط محققان نشان داده است که کاهش مصرف نوشیدنی‌های گازدار در کنترل رفلاکـس معده می‌تواند مفید باشد. این تحقیقات در مقایسه با آب انجام شده است. نوشابه می‌تواند به صورت موقت دریچه مری و ماهیچه انتهایی آن را تضعیف کند که موجب بروز ترشی در معده می‌شود. ادامه داشتن این مشکل باعث کاهش توانایی بسته شدن عضلات انتهای مری و رفلاکـس معده می‌شود.

تضعیف دریچه انتهای مری دلیلی برای افزایش آروغ بعد از غذا با خوردن نوشابه و آب‌های گازدار است. نوشابه‌های گازدار علاوه بر این موجب چاقی می‌شوند که سابق بر این در مورد تأثیر چاقی بر روی افزایش رفلاکـس معده سخن گفته بودیم.

رفلاکس معده

بالش بلند برای کاهش رفلاکس

اغلب افراد از رفلاکس معده به هنگام خواب شکایت دارند. این مشکل خواب آن‌ها را تخت تأثیر قرار می‌دهد و به دنبال آن عملکرد در روزهای آتی دچار مشکل می‌شود. مطالعات بالینی نشان داده است که برای کاهش رفلاکس معده در این افراد بالا نگه داشتن سر به هنگام خوابیدن به واسطه قرار دادن یک بالش می‌تواند مؤثر باشد. سر خودتان را تا جایی بالا نگه دارید که دچار مشکل درد در گردن نشوید.

 

افزایش زمان بین خواب و غذا

افراد دارای رفلکس معده نباید، سه ساعت قبل از خواب غذایی خورده باشند. اگرچه این توصیه منطقی است اما مطالعات اندکی در مورد آن انجام شده است. بیشتر تأثیر خوردن غذای به‌موقع و خوابیدن بعد از چند ساعت به روال طبیعی زندگی افراد وابسته است به طوری که در مطالعات انجام شده به صورت عملی نتایج ضد و نقیضی در این مورد اعلام شده است.

 

به سمت راست نخوابید

مطالعات عمومی نشان داده است که خوابیدن به سمت راست بدن می‌تواند رفلاکـس معده را افزایش دهد. دلیل این اتفاق را باید در آناتومی بدن جست. مری در سمت راست معده قرار دارد. زمانی که شما به راست می‌خوابید، بیشتر محتویات معده به سمت دهانه مری حرکت کرده و موجب بروز فشار روی آن می‌شود. مخصوصاً اگر خواب باشید، فشار وارد بر دهانه مری می‌تواند باعث بیدار شدن شما از خواب با درد شدید و یا رفلاکس معده شود؛ بنابراین سعی کنید بدن خود را به خوابیدن به سمت چپ و روی قلب عادت دهید.

رفلاکس معده

سرکه سیب 

شاید عجیب باشد چگونه یک اسید می‌تواند رفلاکس معده را کنترل کند؛ اما سرکه سیب به عنوان یک ضدعفونی کننده مجاری داخلی معده را شستشو داده و موجب از بین رفتن باکتری‌های ایجاد کننده فشار و نفخ در معده می‌شود. علاوه بر این سرکه سیب دارای خاصیت ضد سرطانی به واسطه موارد رادیکال ازادی است. برای اینکه از مزه سرکه سیب خوشتان بیاید می‌توانید مقداری آب یا عسل به آن اضافه کنید.

 

مصرف رازیانه

رازیانه به لطف وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوان در طول قرن‌ها به عنوان یکی از داروهای طبیعی برای درمان مشکلات گوارشی کاربرد داشته است. شل شدن عضلات معده از جمله اثراتی است که رازیانه روی بدن شما دارد و به واسطه همین رفلاکـس معده را کاهش می‌دهد.

 

ژل آلوئه ورا

آلوئه ورا را نه تنها به عنوان یک ضد آفتاب می‌توانید استفاده کنید، بلکه خاصیت ضد رفلاکـس معده‌ای نیز دارد که اسید معده را تسکین می‌دهد و از بروز التهاب‌های ناشی از رفلاکـس معده به شدت جلوگیری می‌کند. آب آلوئه ورا را به صورت شربت یا ترکیب شده با دیگر مواد غذایی می‌توانید استفاده کنید.

رفلاکس معده

سخن پایانی

مطالعات نشان داده است که رژیم غذایی و سبک زندگی از جمله اصلی‌ترین عوامل بروز رفلاکس معـده است. در حالی که این مطالعات می‌تواند سال‌های آتی تغییر کند اما شما می‌توانید از راهکارهایی که به آن اشاره کردیم برای افزایش سلامتی خود و اعضای خانواده خویش استفاده کنید. سالم و سلامت پاشید.

 

حیوانی که در تصویر می‌بینید، بیانگر شخصیت شماست

حیوانی که در تصویر می‌بینید، بیانگر شخصیت شماست

لطفا برای دیدن جواب روانشناسی به ادامه مطلب برویید

ادامه نوشته

منابع گیاهی آهن کدامند؟

 			 				 					منابع گیاهی آهن کدامند؟

آیا شما نیز به دنبال افزودن آهن به رژیم غذایی خود هستید و دوست ندارید از گوشت استفاده کنید؟ در این مقاله قصد داریم چند مورد از غذاهای تایید شده‌ای که حاوی آهن هستند را معرفی کنیم.

به گزارش مجله سلامت، اگر قصد دارید مصرف گوشت قرمز را کمتر کنید، حتما مقدار آهن دریافتی بدن نیز کاهش پیدا می‌کند. غذاهای گیاهی نیز حاوی مواد معدنی هستند اما به خوبی جذب نمی‌شوند.

تنها ۲ الی ۲۰ درصد از آهن موجود در گیاهان از طریق سیستم گوارشی بدن وارد خون می‌شود و ۱۵ الی ۳۰ درصد از آن از طریق غذاهای حیوانی تامین خواهد شد. اما خوشبختانه راه حل مفیدی برای اینکار وجود دارد. کافیست ویتامین C را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. این ویتامین می‌تواند مقدار جذب آهن غیر هم را افزایش دهد.

در ادامه با شش ماده گیاهی حاوی آهن اشنا می‌شوید که هر کدام از آن‌ها با میوه یا سبزیجاتی جفت می‌شود که حاوی ویتامین C است. بنابراین از جذب آهن مطمئن خواهید شد.

اسفناج(منبع آهن) + فلفل دلمه‌ای قرمز(منبع ویتامین C):

روش‌های زیادی برای استفاده این دو مورد در کنار هم وجود دارد. شما می‌توانید فلفل خام خرد شده را در سالاد اسفناج بریزید و میل کنید. قرار دادن اسفناج پخته درون فلفل پر شده با مواد دیگر ایده دیگری است. شما می‌توانید از فلفل، سیر و اسفناج استفاده کنید.

کلم بروکلی(منبع آهن) + گوجه فرنگی(منبع ویتامین):

بروکلی بخار پز را در داخل گوجه فرنگی تفت دهید. شما می‌توانید این ترکیب را با پیاز، قارچ،روغن زیتون، سیر و سس‌های مختلف استفاده کنید. وعده غذایی خود را با یک پروتئین بدون چربی(همچون مرغ، ماهی قزل آلا یا حبوبات) و کربوهیدرات سالم همچون کینوا تکمیل کنید.

برای افزایش آهن در صبحانه، بروکلی و گوجه فرنگی را به املت خود اضافه کنید.

لوبیای سیاه(منبع آهن)+ کلم(منبع ویتامین):

یکی از روش‌های مورد علاقه من برای ترکیب این دو ماده، استفاده از تاکوی لوبیا به همراه سس سرکه است. رولت‌های کلم پر شده با لوبیای سیاه نیز روش دیگری برای کاربرد این دوماده در کنار یکدیگر است.

کلم پیچ(منبع آهن)+ پرتغال(منبع ویتامین):

شما می‌توانید این دو ماده را در اسموتی به کار ببرید. تکه‌های پرتغال را به سالاد کلم بیفزایید. همچنین شما می‌توانید چیپس کلم را با پرتغال مصرف نمایید.

عدس(منبع آهن) + کلم بروکسل(منبع ویتامین):

کلم بروکسل کبابی را بر روی عدس‌ها قرار دهید و سرو کنید. شما می‌توانید کلم را به صورت خام به عدس اضافه کنید و همانند سالاد میل نمایید.

شکلات تلخ(منبع آهن)+ توت فرنگی(منبع ویتامین):

حتما شما هم می‌دانید که شکلات تلخ مزایای بسیاری برای سلامتی دارد. این ماده سرشار از آهن است. شما می‌توانید شکلات را آب کنید و روی توت فرنگی بریزید. همچنین می‌توانید تکه‌های شکلات و توت فرنگی برش خورده را به وعده غذایی صبح خود اضافه کنید.

درست کردن اسموتی شکلات و توت فرنگی روش دیگری است. برای داشتن یک دسر سالم، می‌توانید شیر بادام، شکلات و توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و با موادی همچون نعناع تزیین کنید.

ترفندهای دیگر:

با آهن آشپزی کنید: استفاده از وسایل آشپزی ساخته شده از آهن می‌تواند مقداری آهن وارد بدن شما کند. این موضوع زمانی بهتر می‌شود که بخواهید غذاهای اسیدی که محتوای آب بالایی دارند را در این ظرف‌ها آماده کنید.

از مصرف غذاهایی که با جذب آهن تداخل دارند خودداری کنید: تانن(موجود در چای و قهوه) و کلسیم مانع جذب آهن می‌شوند. بنابراین اگر می‌خواهید آهن بیشتری جذب کنید از مصرف این مواد در کنار هم خودداری کنید.

چه کمربندی برای ما مناسب است؟

برای داشتن یک تیپ جذاب و مردانه از اکسسوری جذاب کمربند غافل نشوید برای اینکه بدانید چه کمربندی مناسب تیپ و استایل مردانه شماست این نکات را به خاطر بسپارید. کمربند مردانه یکی از اجزای جدانشدنی استایل مردانه است اما همین کمربند ظریف نکته های زیادی دارد باید همواره بدانید که چه کمربندی مناسب هیکل و استایل شما است. مثلا افراد خیلی چاق باید چه کمربندی با چه جنسی انتخاب کنند و یا اصلا همه مردان باید از این اکسسوری مردانه استفاده کنند در این مطلب مشخصات کمربند خوب را برای شما زیبا پسندان مد و لباس آماده کرده ایم.

آشنایی با مشخصات کمربند خوب

همیشه این پرسش وجود دارد که کمربندها در چه قسمتی از بدن و با چه عرضی استفاده شوند. آیا پایین‌تر از کمر یا بالاتر ازکمر باید بسته شوند یا اینکه پهنای کمربندها باید چه اندازه ای داشته باشد، همچنین کمربندها در تناسبات اندامی چه کاربردی دارند و چگونه به ما کمک می کنند تا متناسب تر دیده شویم.

چون کمربندها بدن را به دو قسمت تقسیم می‌کنند وخط‌هایی افقی ایجاد می‌کند پس در قسمتی که بسته می‌شود آن قسمت را عریض‌تر نشان می‌دهد همچنین باعث می‌شود کوتاهتر دیده شویم. پس باید در انتخاب رنگ کمربند نیز دقت کنیم.

 

مشخصات کمربند خوب

کمربند جز جدانشدنی اکسسوری مردانست

همچنین کمربند ها باعث ایجاد جمع‌شدگی و چین در قسمت شکم می‌شود و دور شکم را بزرگتر از آنچه که هست، نشان می‌دهد در نتیجه خانم‌هایی که شکم بزرگ دارند بهتر است از کمربند استفاده نکنند. پهنای کمربند و سگک‌های تزئینی آنها دو نکته مهمی است که می‌تواند ظاهر شما را خیلی نافرم یا متناسب نشان دهد.

مشخصات کمربند خوب مردانه

چند نکته مهم در انتخاب کمربند را در زیر اشاره می‌کنیم:

•اگر شما استخوان‌بندی کوچکی دارید حتی اگر دارای اضافه وزن نیز هستید، از کمربندهایی با سگک‌های ظزیف و کوچک استفاده کنید. •اگر استخوان‌بندی درشتی داری می‌توانید در انتخابتان جسورانه‌تر عمل کنید و از کمربندهایی با سگکهای چاق و درشت انتخاب کنید. •اگر باریک اندام و لاغر هستید از کمربندهای نازک و باریک استفاده نکنید چون شما را استخوانی‌تر نشان می‌دهد. •اگر سر تا پا یکرنگ لباس پوشیده‌اید با کمربندی به رنگ دیگر لباستان را به دو تکه تقسیم نکنید و کمربند همرنگ لباستان بپوشید.

مشخصات کمربند خوب

افرادی که لاغر اندام هستند باید از کمربند هایی با سگک ظریف استفاده کنند

بیشتر بدانید چه کمربندی بخرم که با کفش هایم هماهنگ باشد؟

•شما می‌توانید کمربندهایی با سگکها و قلاب‌های فانتزی و جالبی بپوشید تا زمانی که از کمربندهای یک‌رنگ استفاده می کنید. •سینه‌های بزرگ با کمربندهای بزرگ خوب به نظر نمی‌رسد پس اگر سینه های بزرگی دارید از کمربندهای ظریف‌تر استفاده کنید.

•اگر کمر کوتاهی دارید به هیچ وجه کمربندهای عریض و پهن نپوشید زیرا این نوع کمربندها کمر شما را پهن و کوتاهتر نشان می‌دهند.

•اگر قد کوتاهی دارید تا حد امکان از کمربند استفاده نکنید یا کمربندتان را همرنگ لباس‌هایتان انتخاب کنید چون کمربند در رنگ دیگر بدن شما را به دو قسمت تقسیم کرده است و با ایجاد خط افقی که چشم را بخود جلب می‌کند شما را از آنچه هستید کوتاهتر نشان می‌دهد.

مشخصات کمربند خوب

مردان قد کوتاه سعی کنند از کمربند استفاده نکنند

•اگر قدبلند هستید در انتخاب کمربند دستتان باز است و انتخاب‌های زیادی دارید. انتخاب رنگی متفاوت برای قسمت بالاتنه و پایین‌تنه لباس و کمربندتان، باعث می‌شود که قد شما به چند قسمت مختلف تقسیم و تفکیک بشود و در نتیجه کوتاهتر و متناسب‌تر دیده بشوید.

بالا نگاه داشتن شلوار و تقسیم بندی بدن شما به دو قسمت بالاتنه و پایین تنه مشخصات کمربند خوب از نظر پوشاک دو وظیفه خطیر کمربند در لباس امروز است.

داشتن یک کمربند مشکی برای ست شدن با کفش مشکی شما و کمربند کرباسی برای ست شدن با کتانی ها بهترین راه برای شروع است.

اصول خرید و مشخصات کمربند خوب چرم مردانه

۱- کمربند و شلوار باید ست باشد.

مثلا یک کمربند رسمی چرمی با شلوار شیش جیب ست نمی شود. از طرفی یک کمربند رسمی چرمی با شلوار پارچه ای هم ست نیست. پس چه چیزی یک کمربند را رسمی و یا غیر رسمی نشان می دهد؟

مشخصات کمربند خوب

افراد هیکلی به اصطلاح چهارشانه بهتر است از سگک های بزرگ استفاده کنند

عرض کمربند یک آیتم مهم در هماهنگی با شلوار می باشد. کمربند های عریض ۳.۹ سانتی متری غیر رسمی تر از کمربندهای باریک ۳.۴ سانتی متری هستند. کمربندهای باریکتر یا عریض تر از این ها هم هستند ولی این ها استانداردهای کمربندهای چرمی هستند. مشخصات کمربند خوب پس شما می توانید کمربندهای عریض را با شلوارهای غیر رسمی مثل جین های روشن ست کنید و کمربندهای باریک را با شلوار های پارچه ای، یا به همراه کت و شلوار بپوشید.

مشخصات کمربند خوب

پس از انتخاب عرض مناسب برای کمربندتان رنگ آن را با رنگ کفش ست کنید.

مشخصات مشخصات کمربند خوب برای مردان

۲- رنگ کمربند و کفش باید ست باشد

پس از انتخاب عرض مناسب برای کمربندتان رنگ آن را با رنگ کفش ست کنید. به این دلیل که وقتی کمربند شما با عرض مناسب انتخاب شود با تیپ شما هماهنگ می شود.بیشتر آقایان یک جفت کفش مشکی دارند، پس یک کمربند مشکی نیز برای پوشیدن آن ها نیاز است.

۳- جنس کمربند و کفش باید ست باشند.

خیلی از ما فکر میکنیم که ست کردن جنس کفش و کمربند سخت است. کفش ها معمولا سه جنس کرباس، چرم و چرم جیر را شامل می شوند. تنها کاری که باید بکنید این است مشخصات کمربند خوب که کمربندتان را هم از همان جنس کفشتان انتخاب کنید. اگر دوست دارید کمربند مناسبی برای کفش خود انتخاب کنید می توانید با مراجعه به فروشگاه های مارال چرم در سراسر کشور از مشاوره پرسنل فروش مارل چرم استفاده کنید.

مارال چرم