فواید عجیب پوسته های خشک داخل گردو که حتما باید بخورید !

متخصصین طب سنتی توصیه می کنند که پوسته های خشک داخل گردو را نیز بخورید زیرا برای حفظ سلامتی شما بسیار مفید است.

 گردو

 

پوسته های خشک داخل گردو

به طور معمول وقتی گردو میخوریم پوسته های خشک داخل آن را دور میریزیم، ولی جالب است بدانید که پوسته های خشک داخل گردو هم خاصیت های بسیاری دارد که از اصلی ترین خواص آن تنظیم قند خون است. این مقاله را بخوانید تا دلیل اینکه می گوییم پوسته های خشک داخل گردو را حتما بخورید چیست؟

پوسته های خشک داخل گردو را حتما بخورید!

بر اساس طب سنتی میوه گردو دارای خواص متعدد برای حفظ سلامتی انسان است یکی از بهترین خواص آن تنظیم قند خون است.

گفتنی است پوسته های خشک داخل گردو که در کناره های مغز گردو وجود دارد یکی از منابع با ارزش برای جلوگیری از افزایش قند خون است اما متاسفانه اکثر افراد آن را به عنوان ضایعات دور می ریزد.

بررسی ها نشان می دهند که خوردن این پوسته های خشک داخل گردو نیز کمک فراوانی به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت و یا افرادی که در مرز ابتلا به دیابت قرار دارند می شود.

مردان این سبزی خوش عطر را به هیچ عنوان نخورند !

گیاه نعناع به دلیل کاهش هورمون های جنسی برای آقایان مناسب نیست. اما مصرف آن برای بیماری های گوارشی معجزه می کند.
گیاه نعناع گیاهی بسیار محبوب و پرطرفدار است. خواص فوق العاده نعناع در درمان بیماری های گوارشی امری ثابت شده است. مصرف نعناع باعث کاهش هورمون می گردد که برای خانم ها مناسب است زیرا موهای زائد را از بین می برد اما برای مردان نه زیرا میل جنسی آنان را کاهش می دهد. در این مقاله به بررسی خواص نعناع و موارد منع مصرف نعناع پرداخته شده است.

خواص نعناع در درمان روماتیسم

افرادی که رماتیسم دارند از دم کرده نعناع استفاده کنند.اگر از بیماری روماتیسم و آرتروز رنج می برید، از روغن نعناع استفاده کنید، به این صورت که ۲ قطره روغن نعناع را با یک قاشق سوپخوری روغن بادام مخلوط کرده و محل های دردناک را با آن ماساژ دهید.برای درمان درد سیاتیک از دم کرده استفاده نموده و نعناع تازه را به صورت ضماد در محل درد بگذارید.

نعناع برای درمان سرماخوردگی

بوی نعناع می تواند گرفتگی بینی ، گلو و ریه ها را از بین برده و موجب تسکین اختلالات تنفسی ناشی از آسم و یا سرما خوردگی گردد. مصرف مداوم نعناع برای افراد مبتلا به آسم بسیار مفید است.نعناع و عامل فعال اصلی آن به نام منتول در زمره احتقان زادهای موثر تلقی می شوند. از آنجا که منتول سبب شل شدن خلط می گردد، این ماده داروی خلط آور نیز هست. این ماده در تسکین و آرام شدن انواع گلودرد و سرفه خشک موثر است.برای ضد عفونی کردن بینی، با مخلوط کردن ۱ گرم اسانس نعناع و ۴۰ گرم روغن بادام شیرین، محلولی تهیه کنید و پنج قطره در هر سوراخ بینی بچکانید.کسانی که دچار سرماخوردگی شده‎اند و برونشیت مزمن دارند ۱۰ گرم نعناع در ۵۰۰ سی‎سی آب بجوشانند و صبح ناشتا ۲ استکان میل کنند.برای از بین بردن گلودرد، دم کرده نعناع غرغره کنید.

خواص نعناع در تسکین دردهای قاعدگی

نعناع مسکن،‌ آرام بخش و قاعده آور است.چون نعناع در آزاد و آرام کردن عضلات خیلی مؤثر است. لذا در درمان گرفتگیها نیز کارساز است.برای درمان قاعدگی دردناک از چای نعناع استفاده کنید.

موارد منع مصرف نعناع

افرادی که به خود گیاه نعنا حساسیت دارند و با خوردن آن دچار واکنش های آلرژیک می شوند، هیچ یک از محصولاتی را که بر پایه گیاه نعنا تولید شده است، نباید مصرف کنند.

• اسانس نعنا را نباید به مقدار زیاد به کودکان و نوزادان خوراند، زیرا روی حرکات تنفسی و قلب اثر می گذارد و ممکن است خطرناک باشد.
• چای نعنا معمولا بی خطر است اما مادران باردار و شیرده باید چای نعنا کم بخورند.
• افرادی که دارای سابقه سقط جنین هستند در دوران بارداری از مصرف نعنا باید اجتناب کنند.
• معدود عوارض منفی ناشی از کپسولهای پوشش دار روده ای روغن نعناع عبارت است از : جوشهای پوست، سوزش، سردرد، ضربان پایین قلب و لرزش عضله.
• منتول یا روغن نعنا که روی پوست مالیده شده باشد می تواند سبب بروز التهاب یا جوشهای پوستی گردد. روغن نعناع باید رقیق شود و میزان مصرف آن باید کم باشد چون میزان مصرفی بالا سبب آسیب دیدگی کلیه می شود.
• منتول خالص سمی است و نباید مصرف داخلی شود.
• روغن نعنا و منتول را نباید به صورت نوزادان و کودکان مالید.
• دقت کنید که روغن و تنتور تهیه شده از نعناع را اشتباه نگیرید.
• اگر اسانس نعنا به مقدار زیاد مصرف شود، فشار خون را بالا برده و موجب حالت تهوع، استفراغ و درد معده می شود و حرکات دودی معده را از بین می برد.
• نعناع با تمام فوایدی که دارد، اگر زیاد مصرف شود سیستم گوارشی را تحریک می کند. لذا اگر شما روزی دو تا سه فنجان دم کرده نعنا می نوشید، بهتر است بعد از دو هفته نوشیدن، چند روزی مصرف آن را قطع کرده و دوباره شروع کنید.

آب نخود و بلایی که بر سر بدنتان می آورد ولی نمیدانستید !

آب نخود : بعضی از خانم ها وقتی نخود می پزند آب آن را دور می ریزند، بدون اینکه به خواص آن توجه کنند، اما آیا می دانید آب نخود با بدن چه می کند که آن را دور می ریزید؟

 

آب نخود

با عصرمگ همراه شوید …

 آیا می دانید آب نخود با بدن چه می کند؟ باید بدانید که آب نخود خواص بسیاری دارد و خواص آن کم از خواص نخود نیست. دراین مقاله شما را با خواص آب نخود آشنا می کنیم تا بعد از این آب نخود را نیز بخورید.

آیا می دانید آب نخود با بدن چه می کند؟

 نخود با طبیعت گرم و خشک، مقوی ریه، ملیّن، خون‎ساز، مغذی، چاق‌کننده و اشتهاآور است. خوردن آب نخود پخته توام با نمک ، مُدر و درمان کننده سینه درد ، گرفتگی صدا و التیام دهنده سرفه است.

 

خوردن خیس کرده آن برای کاهش ورم لثه‎ها و تسکین درد دندان مفید و روغن نخود گرم و خشک است.

مقوی مو و مسکن درد دندان و سردرد است. مصرف آب نخود به این شکل که بعد از پخت، آب نخود را میل کرده و نخود پخته شده را همراه با سالاد به مدت دو یا سه ماه مصرف کنند، برای رفع ریزش مو بسیار موثر است.

 برای مثانه مضر است. خوردن نخود سبب ایجاد نفخ و گاز می‎کند و توصیه می‌شود تازه‌ی آن با زیره خورده شود. آشامیدن آب پس از خوردن نخود مضر است.

 

خواص سنبل الطیب در طب سنتی

خواص سنبل الطیب

-سنبل-الطیب-در-طب-سنتی-1-300x271

خواص سنبل الطیب در طب سنتی

۱. طبع آن گرم و خشك است.
۲. آرام بخش می‌باشد.
۳. برای بیخوابی‌ها و اختلالات عصبی قلب می‌توان از سنبل الطیب استفاده كرد.
۴. برای درمان رماتیسم مزمن می‌توان از دمكرده سنبل الطیب به مدت ۲ هفته روزی ۲ گرم استفاده كرد.
۵. برای درمان دردهای استخوان و كمر ۱۰ گرم سنبل الطیب، ۱۰ گرم خولنجان، ۱۰ گرم قرنفل، ۳ گرم زعفران، ۱۰ گرم دارچین را ملخوط كرده روزی ۳ بار هر بار یك گرم در یك لیوان آب‌جوش دم‌كرده با غذا میل شود.
۶. برای دیابت‌هایی كه منشأ عصبی دارد ۲۰ گرم كاكل ذرت، ۲۰ گرم سنبل الطیب، ۲۰ گرم شیر خشت را مخلوط كرده ۱۰ گرم در ۵۰۰ سی‌سی آب‌جوش دم‌كرده هر ۴ ساعت یك استكان میل شود.
۷. برای درمان تصلب شرائین برگ درخت زیتون، سنبل‌الطیب، شیر خشت هر كدام ۱۰ گرم را ر یك لیتر آب‌جوش دم‌كرده هر ۴ ساعت یك استكان میل شود.
برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
۸. برای درمان فراموشی مخصوصاً در افراد سالخورده، ۳ گرم گل گاوزبان، ۲ گرم سنبل‌الطیب و یك عدد لیموی عمانی را در یك فلاكس ریخته و آب‌جوش روی آن ریخته دربش را محكم بسته بعد از ۵ دقیقه صبح و عصر به جای چای میل كنند.
۹. برای برودت و سردی معده (بر اثر زیاد مصرف كردن آب سرد، بستنی، هندوانه و دوغ سرد، معده سرد شده و پیه‌های داخلی منجمد می‌گردد در نتیجه دستگاه گوارش و ترشحات غدد نمی‌تواند وظایف خود را خوب انجام دهد) بسفایج و سنبل‌الطیب از هر كدام ۴۰ گرم مخلوط نموده هر بار ۴ گرم در ۳۰۰ سی‌سی آب جوشانده میل شود.
۱۰. برای دوشیزگان و دختر خانم‌هایی كه در اوایل عادت ماهانه دچار دل درد و كمر دردهای شدید می‌شوند از بسفایج، گل گاوزبان و سنبل‌الطیب از هر كدام ۲۰ گرم به مدت ۱۰ روز هر روز ۴ گرم در آب جوشانده میل شود.
۱۱. استشمام عطر سنبل‌الطیب برای صرعی‌ها یا كسانی كه بی‌هوش شده‌اند باعث به هوش آمدن آن‌ها می‌شود.
۱۲. برای طراوت و زیبایی پوست سنبل الطیب را در آب ولرم خیسانده و پوست را با آن ماساژ دهید.
۱۳. كسانی كه حمله آسم و هیستری دارند از دمكرده سنبل الطیب استفاده كنند.
۱۴. برای سردردها و ناراحتی‌های عصبی از دمكرده سنبل الطیب استفاده كنند.
۱۵. برای معده دردهایی كه منشأ عصبی دارند می‌توان از دمكرده سنبل‌الطیب استفاده كرد.
۱۸. سنبل‌الطیب برای عقب افتادگی ذهنی نیز مفید می‌باشد ۲ گرم در ۲۰۰ سی‌سی آب‌جوش دم‌كرده همراه با عسل میل شود.
۱۹. برای بلندشدن مو ۲۰ گرم سنبل‌الطیب را در یك لیتر عرق بید جوشانده صاف نموده موها را ماساژ دهید.
۲۰. كسانی كه دندان قروچه می‌كنند ۲۰ گرم سنبل الطیب را در ۲۰۰ سی‌سی آب جوشانده سپس آب را در روغن زیتون بجوشانند تا تبخیر شود آن گاه گردن را با آن روغن ماساژ دهند.
۲۱. كسانی كه فشار خون بالا دارند از دمكرده سنبل الطیب روزی ۲ بار استفاده كنند.
۲۲. برای اختلال دوره یائسگی از دمكرده سنبل الطیب استفاده كنید.
۲۳. دمكرده سنبل الطیب به خاطر وجود منگنز در آن از سفیدشدن مو جلوگیری می كند.
۲۴. مصرف زیاد سنبل‌الطیب باعث ضعیف شدن گوش‌ها و چشم‌ها می‌گردد.
۲۵. برای درمان سیاتیك از دمكرده سنبل‌الطیب میل شود و با روغن آن محل درد را ماساژ دهند.
۲۶. برای درمان آب آوردن شكم از دمكرده سنبل‌الطیب استفاده شود.
۲۷. برای درمان لكنت زبان سعد و سنبل‌الطیب از هر كدام ۱۵ گرم میخك و هل هر كدام ۵ گرم، كندر ۲۰ گرم، سیاه دانه ۳۰ گرم در ۳۰۰ گرم عسل مخلوط كرده هر ۶ ساعت یك قاشق میل شود.
۲۸. برای درمان بواسیر ۵/۱ گرم سنبل‌الطیب را در ۱۰۰ سی‌سی آب‌جوش دم‌كرده همراه با عسل ۳ بار در روز میل شود.
۲۹. برای درمان تنش ماهیچه‌ای مخصوصاً تنش عضلانی از دمكرده سنبل الطیب استفاده شود.
۳۰. برای درمان دردهای مفاصل سنبل‌الطیب، گل بابونه از هر كدام ۲۰ گرم، رازك ۱۰ گرم مخلوط نموده یك گرم در ۱۰۰ سی‌سی آب‌جوش به مدت نیم ساعت دم‌كرده ۳ بار در روز میل شود.
۳۱. سنبل‌الطیب اشتهاآور است قبل از غذا از دمكرده آن استفاده شود.
۳۲. برای روئیدن مژه و رفع قرمزی چشم ۲ گرم سنبل‌الطیب را در ۵۰ گرم آب‌جوش دم‌كرده با ۵۰ گرم آب گشنیز مخلوط كرده چشم و مژه را شستشو دهید این عمل باعث قدرت بینایی نیز می‌گردد.
۳۳. سنبل‌الطیب برای داء الرقص مفید می‌باشد.
۳۴. كسانی كه تكرر ادرار دارند از دمكرده سنبل‌الطیب استفاده كنند.
۳۵. نوشیدن دمكرده سنبل‌الطیب باعث درخشان شدن چهره می‌گردد.
۳۶. دمكرده سنبل‌الطیب خردكننده سنگ مثانه و كلیه می‌باشد.
۳۷. دمكرده سنبل‌الطیب برای عادت ماهانه مفید می‌باشد.
۳۹. سنبل‌الطیب برای كلیه مضر است و به خاطر همین باید با كتیرا خورده شود.

فواید گوشت بوقلمون

-گوشت-بوقلمون-1-300x173

فواید گوشت بوقلمون

اثرات مفید گوشت بوقلمون بر سلامتی بدن

– کاهش کلسترول بد خون:

قسمت روشن‏تر گوشت بوقلمون که بدون پوست باشد، دارای چربی، چربی اشباع و کلسترول کمتری از گوشت مرغ و گاو است.

– جلوگیری از سرطان:

اسید آمینه تریپتوفان برای فعالیت سلول‏های T لازم است. سلول‏های T یک نوع از سلول‏های سیستم ایمنی بدن هستند که سلول‏های سرطانی را از بین می‏برند. در فقدان تریپتوفان، سلول T فعال می‏میرند.

– ایجاد آرامش و سرحالی:

ناقلین عصبی از اسیدهای آمینه تشکیل می‏شوند و ناقل عصبی به نام “سروتونین” از اسید آمینه تریپتوفان تشکیل شده است. سروتونین باعث سرحالی و آرامش در بدن می‏شود. لذا مصرف غذاهایی مثل بوقلمون باعث سرحالی می‏شود.

در یک بررسی، به ۱۵ خانمی که سابقه ی ابتلا به افسردگی داشتند، دو نوع ترکیب اسید آمینه‏‏ای دادند. یک نوع ترکیب دارای اسید آمینه تریپتوفان بود و دیگری آن را نداشت. بعد از مصرف ترکیب بدون تریپتوفان، ۱۰تا از این خانم‏ها دچار علائم افسردگی موقتی، ولی قابل توجه شدند. ولی بعد از مصرف ترکیب حاوی اسید آمینه تریپتوفان هیچ نوع تغییری در روحیه و حالت روانی این خانم‏ها مشاهده نشد.

– تقویت سیستم ایمنی بدن

مدارک زیادی وجود دارد که نشان می‏دهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. یک مطالعه روی موش‏ها نشان داد که متابولیت‏های تریپتوفان (مولکول‏های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری ام اس استفاده می‏شوند. بیماری ام اس یک نوع بیماری‏ مربوط به سیستم ایمنی بدن است.

– افزایش هورمون تستوسترون

پروتئین موجود در گوشت بوقلمونی که به طور طبیعی (بدون استفاده از مواد شیمیایی و هورمونی) پرورش داده شده است، میزان هورمون تستوسترون را در بدن آقایان، در حد مطلوب نگه می‏دارد. ولی هورمون‏هایی که در پرورش بوقلمون‏های صنعتی استفاده می‏شوند، تولید هورمون استروژن (هورمون زنانه) را افزایش و هورمون تستوترون را کاهش می دهند.

کمبود پروتئین در برنامه غذایی مردان مسّن، منجر به افزایش گلوبولین باند شده با هورمون جنسی و کاهش فعالیت هورمون تستوسترون می‏شود. کاهش اثر تستوسترون باعث کاهش عملکرد جنسی و توده عضلانی و گلبول‏های قرمز خون می‏شود و منجر به پوکی استخوان می‏گردد.

– بهبود کم ‏خوابی

اسید آمینه تریپتوفان نقش مهمی در خوابیدن دارد و باعث بهبود خواب در مبتلایان به بی‏خوابی مزمن می‏شود.

هشدارها:

۱- گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند.

۲- گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید آن را بخورند.

۳- بوقلمون‏ هایی که به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده می‏شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند.

۴- تقریبا تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود است. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن‏تر (سفید) آن دارد. لذا قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را جدا کنید. همچنین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است از گوشت روشن‏تر آن استفاده کنند.

خواص کلاهک بادمجان

-کلاهک-بادمجان-1-300x225

خواص کلاهک بادمجان

بادمجان از دسته سبزیجات گرم و خشک است که برای بیمارانی که قند دارند بسیار مفید است. درمان نقرس یکی دیگر از خواص این میوه میباشد. علاوه بر این کسانی که از یبوست رنج میبرند میتوانند از بادمجان در وعده های غذایی خود استفاده کنند. درمان فشار خون بالا نیز با خوردن این میوه امکان پذیر است. دلایل مفید بودن بادمجان بسیار زیاد است. که در این پست به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم.

کسانی که ناراحتی‎های کبدی دارند و یا یرقان دارند از خوردن بادنجان خودداری کنند.
کسانی که می‎خواهند لاغر شوند بادنجان آب‎پز با گوجه‎فرنگی و ادویه میل کنند.
بادنجان ادرار آور است.
بادنجان بازکننده‎ی عروق است در نتیجه رنگ رخسار را باز می‎کند.
کسانی که سوداوی مزاج هستند بادنجان کمتر مصرف کنند.
ترشی بادنجان بوی بد عرق بدن را از بین می‎برد.
برای درمان بواسیر کلاهک و دم بادنجان را در سایه خشک کنید. سپس پورد کرده بعد از شستشوی بواسیر با بتادین پودر بادنجان را بپاشید.
سعی کنید بادنجان کاملاً رسیده بخورید.
سعی کنید از بادنجان‎های کم تخم استفاده کنید که پوست آن‎ها کبود و براق باشد چون نوع آن‎ها مرغوب‎تر است.
کسانی که گرم مزاج هستند کمتر بادنجان بخورند.
کسانی که تنگی نفس دارند از خوراک بادنجان استفاده کنند.
کسانی که بیماری‎های پوستی دارند کمتر بادنجان بخورند.
برای بواسیر از برگ‎های بادنجان هم می‎شود استفاده کرد به‎صورت ضماد بگذارید.
بادنجان دارای حالت قلیایی می‎باشد بخاطر همین گوشت را همراه بادنجان بخورید تا در بدن تعادل برقرار سازد.
برای درمان پیسی بادنجان را با آب بپزید سپس کوبیده، صاف کنید محلول صاف شده را با روغن زیتون مخلوط نموده بگذارید بجوشد تا آب بادنجان بخار شود، آن‎گاه هر روز صبح و شب یک مرتبه به محل تغییر رنگ بمالید تا رنگ طبیعی پوست برگردد.
سعی کنید هنگام طبخ بادنجان کمی سرکه سیب در آن بریزید.
به‎طور کلی خوردن بادنجان عرق بدن را خوشبو می‎کند.
بخار بادنجان برای تقویت چشم مناسب می‎باشد در نتیجه هنگامی که بادنجان می‎پزیم خوب است بخار آن را استشمام کنیم.
یک نسخه برای تسکین اعصاب: تخم بادنجان + تخم گشنیز + تخم ریحان + تخم تره + تخم ترخون + تخم جعفری از هر کدام ۵ گرم + پونه یا نعناع ۲۰ گرم، همه را کوبیده همراه ۲۰۰ گرم عسل مخلوط نموده روزی ۲ قاشق صبح وشب میل کنید.
یک غذای خوب برای کسانی که دچار بیماری زکام شده‎اند: پیاز ۲ یا ۳ عدد حلقه حلقه برش زده در آب می‎پزیم سپس بادنجان را به‎صورت ورقه ریخته و گوجه‎فرنگی و کمی قارچ و نمک و سبزی که بیشتر جعفری باشد را اضافه نموده تا پخته شوند و به‎عنوان غذا برای کسانی که زکام دارند مناسب می‎باشد.
بادنجان در عین حالی که بازکننده معده می‎باشد گاهی اوقات باعث گرفتگی کبد و طحال می‎شود.
کسانی که دست‎هایشان عرق می‎کند پوست سیاه بادنجان را جوشانده سپس دستها را برای مدتی در آن جوشانده بگذارند.
برای بازشدن دمل برگ بادنجان را بکوبید روی دمل بگذارید.
کسانی که زخم معده دارند از بادنجان آب‎پز استفاده کنند.
برای ترک‎خوردگی و زبری پوست آب بادمجان را در روغن تخم کتان بجوشانید تا آب بخار شود و روغن بماند سپس به پوست بمالید.
برای درمان زگیل بادنجان را بسوزانید و خاکستر آن را با سرکه خمیر کرده روی زگیل بگذارید. یا اینکه بادنجان را با کمی آب و نمک بپزید سپس آب آن را بگیرید و آن محلول را در روغن کنجد با حرارت ملایم بجوشانید تا آب بخار شود سپس روغن را روی زگیل بمالید.
برای اگزما از روغن بادنجان استفاده کنید.
کسانی که مبتلا به سودا و ورم کلیه یا درد مفاصل و قلنج هستند نباید بادنجان بخورند.
برای از بین بردن عرق کف دست و پا بادنجان را به ورق‎های نازک برش داده سپس نمک بپاشید آب سیاه و زردی از آن خارج می‎شود این آب را به دستها بمالید.
برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده بادنجان را در فر یا زیر آتش نیم پخته کرده سپس آب آن را بگیرید و ۵۰ درصد شکر اضافه کنید حدود ۴۰ گرم میل کنید درد را تسکین می‎دهد.
برای درمان احتلام (انزال در خواب را گویند) در شب می‎توانید خوراک بادنجان را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
به‎خاطر وجود آهن در بادنجان برای کسانی که کم خون هستند مفیداست.
بادنجان مسکن سردردهای شدید است.
بادنجان برای بیماری استسقاء مفید می‎باشد.
استسقاء: بیماری است که مایعات در شکم جمع می‎شود و بیمار بسیار آب می‎خورد. تمام بدن متورم و سست است. غذا درست هضم نمی‎شود و ادرار به رنگ سفید درمی‎آید و این بیماری بیشتر توأم با بیماری قلب و جگر می‎باشد. شکم متورم و بزرگ است.
اگر بادنجان آب‎پز با بخار پخته شود هضم آن آسان‎تر است.
کسانی که سنگ کلیه یا صفرا دارند از خوردن بادنجان خودداری کنند.
یک غذای خوشمزه با بادنجان برای کسانی که می‎خواهند لاغر شوند: بادنجان ۲ عدد + کدو سبز ۲ عدد + گوجه‎فرنگی ۳ عدد + پیاز متوسط ۲ عدد + زنجبیل تازه یک تکه + هویج ۲ عدد + دارچین، نمک، فلفل سیاه کمی + فلفل دلمه ۱ عدد + آب یک استکان. ابتدا پیاز را در روغن مایع سرخ کرده سپس بادنجان و کدو و گوجه‎فرنگی را به‎صورت حلقه برش زده و می‎گذارید با حرارت ملایم پخته شود زمان پخت کم باشد نگذارید تبخیر شود. زمان پخت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه است.

هر آنچه باید از راه اندازی تهیه غذای خانگی بدانید

تهیه غذای خانگی از آن مشاغلی است که تقریبا همه افرادی که دستی در پخت‌وپز دارند می‌توانند به راه‌اندازی چنین کسب‌وکاری فکر کنند. آشنایی با هنر آشپزی اولین و مهم‌ترین مهارتی است که برای چنین شغلی نیاز است. بنابراین شاید بتوان گفت، زنان خانه‌دار مناسب‌ترین قشر برای ورود به چنین عرصه‌ای هستند. این افراد علاوه بر کسب درآمد و متعاقبا، تامین مالی زندگی خود، از وقت‌ آزاد زیادی که در طول روز دارند می‌توانند بهترین و مفیدترین استفاده را ببرند.

البته راه‌اندازی آشپزخانه و تهیه غذای خانگی به زنان محدود نمی‌شود و هر فردی با هر موقعیت یا هر میزان سواد و تجربه کاری می‌تواند قدم در این راه بگذارد.

از آنجا که شروع هر کاری به برنامه‌ریزی، تعیین چشم‌انداز، دانش، مهارت و تجربه نیاز دارد، باید بدانید که برخلاف ظاهر امر، تهیه غذا، پیدا کردن مشتری ثابت و وفادار و دوام آوردن در بازار رقابتی خیلی هم آسان نیست.

برای راه‌اندازی این کسب‌وکار خانگی باید همه جوانب را در نظر بگیرید و به چم‌وخم کار آشنا شوید.

گوشه‌ای از موضوعات، نکات و هزینه‌هایی که لازم است پیش از راه‌اندازی تهیه غذای خانگی مدنظر داشته باشید را در ادامه برایتان برشمرده‌ایم. امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

راه اندازی تهیه غذای خانگی ؛ هر آنچه باید در این رابطه بدانید

۱- هدف خود را مشخص کنید

در اولین قدم باید مشخص کنید که هدفتان از راه‌اندازی تهیه غذا چیست؟

آیا مغازه دارید و می‌خواهید از مشتری‌ها در همان‌جا پذیرایی کنید؟
آیا می‌خواهید در گوشه‌ای از خانه غذا تهیه کرده و برای مشتری‌ها ارسال کنید؟
آیا می‌خواهید چند نوع غذای محدود برای ارائه به سازمان‌ها، شرکت‌ها یا محیط‌های اداری تهیه کنید؟
آیا در نظر دارید با تبلیغات از همه جای شهر مشتری داشته باشید و غذاهای متنوعی در منوی پیشنهادی‌تان وجود دارد؟
فینگر فود، غذای سنتی، غذای فرنگی، غذای مخصوص گیاهخوارها یا …. مشخص کنید چه نوع غذایی مدنظرتان است.

و سوالاتی دیگری از این دست که باید در اولین قدم به همه آنها پاسخ دهید.

راه اندازی تهیه غذای خانگی ؛ هر آنچه باید در این رابطه بدانید

راه اندازی كیترینگ

اگر مغازه از خودتان است و می خواهید از مشتریانتان همان جا پذیرایی کنید. باید آن را تجهیز کنید.

برای راه اندازی كیترینگ، به فضایی حدود یکصد متری نیاز خواهید داشت. برای اجاره چنین ملكی در حوالی مركز شهر باید حدود ۷۰ تا ۸۰ میلیون رهن در نظر بگیرید. البته با توجه به موقعیت جغرافیایی، میزان اجاره و ودیعه متفاوت است اما به طور كلی نباید انتظار كمتر از این رقم رهن را داشته باشید.

موضوع بعدی، وسایل آشپزی و تجهیزات آشپزخانه است كه بخش عمده ای از سرمایه اولیه آن به شمار می رود.

یك كترینگ متوسط باید تجهیزات زیر را داشته باشد:

یخچال
گاز
دستگاه كباب زنی
سبد بزرگ آشپزی
دیگ بزرگ
قابلمه
بیش از ۳۰ سیخ كباب زنی در سایزهای مختلف
ملاقه و كفگیر
انواع چاقوها
دستگاه خمیرگیر برای كباب

مجموع این وسایل بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان پول نیاز دارند.

یعنی با یك حساب سرانگشتی برای راه اندازی یك كیترینگ ساده که محلی برای پذیرایی مشتری‌ها هم داشته باشد، باید بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان پول داشت.

بر اساس تحقیقات میدانی، یك كیترینگ متوسط برای رسیدن به سود دهی باید روزانه حدود ۱۰۰ پرس غذا تهیه و به دست مشتری برساند. هر پرس غذا به صورت متوسط ۷ هزار تومان قیمت گذاری می شود كه تقریبا نیمی از آن هزینه و ما بقی سود است.

برخی از کارشناسان اعتقاد دارند اگر سود هر پرس غذا زیر نصف هزینه‌ها باشد، نباید به ادامه كار امیدی داشت. به این خاطر که کیترینگ هزینه‌های جاری همچون بیمه، مالیات، خسارات، دستمزدها، اجاره بها و …. دارد. اگر درآمد کمتر از هزینه باشد، بهتر آن است که ادامه ندهید.

راه اندازی تهیه غذای خانگی ؛ هر آنچه باید در این رابطه بدانید

بادمجان شکم پر خانگی

آشپزخانه خانگی و ارسال غذا به بیرون

اگر می خواهید فقط در حد یک «تحویل غذای ساده» عمل کنید و تنها غذا را به دست مشتریانتان برسانید آشپزخانه خانه خودتان برای شروع کار کافیست و بهتر است به فکر بسته بندی محصولاتتان باشید. بسته بندی های جذاب تر مشتریان بیشتری هم با خود می آورند.

تولید یک تهیه غذای خانگی در کمترین حالت به دو نفر نیاز دارد. یک نفر که کار تولید غذا را انجام دهد و شخص دیگری که غذا را به دست مشتری برساند. اگر می خواهید تحویل هم داشته باشید باید به فکر یک پیک موتوری هم باشید. حواستان باشد هرچه حجم کار را بالا ببرید افراد بیشتری را لازم دارید.

به طور معمول ۵ نوع غذا از یک آشپز بر می آید و به همین نسبت باید آشپز اضافه کنید.

اگر غذاها را می خواهید به شکل بسته های یکبار مصرف عرضه کنید هر پک غذایی حدود ۱۵۰۰ تومان هزینه دارد.

هزینه مواد اولیه

تقریبا همه افرادی که در زمینه تهیه غذای خانگی مشغول فعالیت هستند، اعتقاد دارند برای هر پرس غذا باید به طور دقیق مقدار مواد غذایی را مشخص کرد. به طور مثال موارد زیر را می‌توانید مدنظر داشته باشید:

۱۲۰ تا ۱۸۰ گرم گوشت قرمز برای كباب كوبیده
۱۲۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت مرغ برای جوجه كباب
یك كیلوگرم برنج برای ۶ نفر
۵۰ گرم گوشت برای خورشت
۳۵ گرم حبوبات برای خورشت

البته این مواد اولیه به همراه روغن، انواع ادویه ها، سیب زمینی، مواد تزئینی مانند هویج، كلم، فلفل دلمه ای، پیاز و … به قیمت مواد اولیه مورد نیاز اضافه می كنند.

راه اندازی تهیه غذای خانگی ؛ هر آنچه باید در این رابطه بدانید

لوبیاپلو خانگی

۲- نام تجاری مناسب انتخاب کنید

انتخاب اسم مناسب و جذاب برای هر برند تجاری یکی از عوامل مهم موفقیت آنها بشمار می‌رود. باید نامی انتخاب کنید که حوزه کاری شما را نشان دهد و در عین حال ساده و خاص باشد تا در ذهن مشتری بماند.

۳- تبلیغات کنید

به این فکر کنید چه شرکت ها و اداره هایی در نزدیکی محل مورد نظر شما فعالیت می کنند و شما می توانید به آنها برای وعده ناهار کمک کنید. برای همین بهتر است تراکت تولید کنید و به دست کارمندانشان برسانید.

می توانید تعدادی از برگه های تبلیغ را هم به سوپرمارکت های همان حوالی بفرستید تا هنگام خرید افراد به دستشان برسانند. در شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام و اینستاگرام تبلیغ کنید.

از منوی غذاهای روزانه گرفته تا عکس غذاها را در این شبکه‌ها قرار دهید تا مخاطب با دیدن عکس و قیمت‌ها برای سفارش غذا تشویق شود.

۴- نظم و احترام به مشتری را سرلوحه کار خود قرار دهید

علاوه بر کیفیت عالی غذا و استفاده از مواد اولیه تازه و به روز، برای مشتری بسیار مهم است که سفارش گیرنده یا پیکی که غذا را تحویل می‌دهد، بسیار مودب و خوش اخلاق باشد و غذا کاملا گرم و سر وقت به دست او برسد. هر گونه بدرفتاری یا تاخیری می‌تواند یکی از مشتریان شما را بپراند. به این فکر کنید که می‌توانید با رفتار مناسب به دامنه‌ی مشتریان خود بیفزایید زیرا مردم دهان به دهان در مورد کیفیت خوب غذا و اخلاق کارکنان شما تبلیغ خواهند کرد.

راه اندازی تهیه غذای خانگی ؛ هر آنچه باید در این رابطه بدانید

کباب کوبیده

۵- مجوز و کارت بهداشت تهیه کنید

خسرو صادق نیت، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آ‌موزش پزشکی در رابطه با مجوز بهداشت برای فعالیت مشاغل خانگی گفته:

همه افراد شاغل در مشاغلی که با سلامت مردم در ارتباط هستند از جمله اغذیه فروشی ها برای فعالیت باید کارت بهداشت داشته باشند. بر این اساس همه شرکت های مجاز و موسساتی که برای فعالیت مجوز قانونی دارند، موظف هستند کارکنانی را به کار گیرند که کارت بهداشتی داشته باشند، این موضوع شامل همه مشاغل از جمله مشاغل خانگی نیز می شود، در صورتی که شرکت های فعال در عرصه مشاغل خانگی مرتبط با سلامت مردم از جمله تهیه و توزیع مواد غذایی مجوز قانونی داشته باشند، کارکنان و آشپزهای آنها نیز باید کارت بهداشتی داشته باشند.

برای صدور کارت بهداشتی روش های مختلفی وجود دارد، یکی از این روش‌ها مراجعه به مراکز پیشخوان دولت است که از حدود یک سال پیش، این روش دریافت کارت بهداشت نیز فعال شده است و تسهیلاتی را برای صدور هر چه سریع تر کارت بهداشت در اختیار مردم و متقاضیان قرار داده است.
مشکلات این شغل و نحوه پیشگیری آنها

یکی از بزرگترین خطرات این کسب و کار این است که غذا باید با توجه به خواست و ذائقه مشتریان طبخ شود تا رضایت آنها را جلب کند از طرفی باید قیمت غذاها به نحوی باشد که قشر متوسط جامعه توانایی پرداخت پول آن را داشته باشد تا مشتری دائم آشپزخانه گردند.

اما یکی از مشکلات دیگر این است که تهیه کنندگان غذا به محض پیدا کردن جایگاه مناسب در بازار ، سعی می کنند با کم کردن کیفیت، سود دانسته باشد ولی در مورد این محصول نکته قابل تامل آن است که اگر کیفیت غذا پایین بیاید بلافاصله، آشپزخانه، مشتری های خود را از دست می دهد که در این صورت به شدت ضرر خواهد کرد.

پس باید همیشه کیفیت غذا در الویت قرار داشته باشد حتی در مواقعی که تورم و مسلما قیمت مواد غذایی بالا می رود. البته می توان با بالا بردن اندک قیمت غذا این مشکل را حل کرد چون مشتری ترجیح می دهد قیمت بالاتری پرداخت کند اما همان کیفیت سابق و یا حتی کیفیت بالاتر را تجربه کند.

منبع: روزیاتو

 

 

طرز تهیه ریمل خانگی

ریمل یک نوع وسیله ی آرایشی برای پرپشت کردن، تیره کردن و یا بلند نشان دادن مژه ها استفاده میشود. ریمل از پر مصرف ترین ابزارات آرایشی است که تماس نزدیکی با چشم دارد بنابراین باید در مصرف آن و مواد بکار رفته در آن دقت زیادی به خرج داد. برای اطمینان خاطر از مواد بکار رفته در ریمل بهتر است با طرز تهیه ریمل طبیعی آشنا شوید و آن را با مواد طبیعی و سالم در منزل تهیه کرده و استفاده کنید.

طرز تهیه ریمل خانگی

طرز تهیه ریمل طبیعی
اگر بخواهید مطمئن شوید ریمل شما از بهترین مواد ساخته شده، پس بد نیست خودتان آن را بسازید تا از محتویات آن مطمئن باشید و احتمالا تعجب خواهید کرد چقدر ساخت آن آسان است.

علاوه بر اطمینان از کیفیت و سلامت موادی که به مژه هایتان می زنید، در هزینه هایتان نیز صرف جویی می شود. به خصوص اگر هر روز از ریمل استفاده میکنید حتما متوجه شدید که ریمل ها زود خشک می شوند و از سوی دیگر باید هر شش ماه یکبار آنها را تعویض کنید.

بنابراین به جای تهیه ریمل جدید از بازار، می توانید خودتان دست به کار شده و یک ریمل طبیعی خانگی برای خود بسازید.


وسایل مورد نیاز برای ساخت ریمل خانگی

• ۱ قاشق چای خوری روغن نارگیل

• ۱ قاشق چایخوری روغن ویتامین ایی

• یک دوم قاشق چای خوری موم عسل یا موم سویا

• ۴-۳ قاشق چای خوری ژل آلوئه ورا

• سه کپسول زغال فعال شده

• تیوپ ریمل قدیمی و یا نو

• کیسه پلاستیکی کوچک

مرحله ۱٫ تمیز کردن تیوپ ریمل

اگر یک تیوپ نو برای ساخت ریمل خانگی خود خریداری کردید، از این مرحله صرف نظر کنید. ولی اگر قصد دارید از یکی از تیوپ های قدیمی ریمل استفاده کنید ،آن را پیش از کار کاملا تمیز و خشک کنید.برای تمیز کردن تیوپ و قلموی ریمل می توانید از شامپو بچه استفاده کنید که فرمولاسیون ملایمی دارد. کاملا مطمئن شوید هیچگونه ریملی داخل تیوپ باقی نمانده است.

مرحله ۲٫ مخلوط کردن محتویات در یک کاسه

در کاسه روغن نارگیل، روغن ویتامین ایی و موم عسل و یا موم سویا را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه ریمل خانگی

مرحله ۳٫ ذوب کردن محتویات با هم

برای ذوب کردن مواد می توانید در یک کاسه آب داغ ریخته و سپس کاسه محتویات ریمل را روی آن بگذارید تا حرارت کاسه زیرین مواد را با هم ذوب کند. کمی صبر کنید تا مواد خودشان ذوب شود، نیازی نیست به صورت دستی آن را هم بزنید.

طرز تهیه ریمل خانگی

مرحله ۴٫ افزودن ژل آلوئه ورا

مقدار ۴-۳ قاشق چای خوری ژل آلوئه ورا را به مخلوط اضافه کرده و کاملا هم بزنید.

مرحله ۵٫ افزودن زغال فعال شده

سه کپسول زغال فعال شده را شکسته و محتویات آن را داخل مخلوط ریخته و خوب هم بزنید.

طرز تهیه ریمل خانگی

مرحله ۶: ساخت قیف پلاستیکی

یک پاکت پلاستیکی کوچک برداشته و یک سوراخ کوچک در آن ایجاد کنید. مخلوط را به داخل کیسه منتقل کنید.

طرز تهیه ریمل خانگی

طرز تهیه ریمل خانگی

مرحله ۷٫ انتقال محتویات به تیوپ ریمل

پس از ریختن محتویات به داخل کیسه پلاستیکی، اکنون آن را به داخل تیوپ منتقل کنید. هر وقت احساس کردید مواد داخل تیوپ ریخته نمی شود با قلموی ریمل مواد را به داخل تیوپ هل دهید تا فضای کافی برای بقیه مواد باز شود.

طرز تهیه ریمل خانگی

طرز تهیه ریمل خانگی

منبع: پرشین وی

هیچ گاه به این میوه «نه» نگویید!

از خواص خیار هرچه بگوییم کم است. این گیاه پرخاصیت که طبعی خنک دارد، درمانگر بسیاری از بیماری هاست و می تواند در زمینه های زیادی برایتان چاره ساز باشد؛ بنابراین، آن را در برنامه غذایی تان بگنجانید و در سبد روزانه تان قرار دهید.

اگر به دنبال این هستید که با اضافه کردن یک میوه یا سبزی به رژیم غذایی سالم تری داشته باشید، ما به شما خیار را پیشنهاد می کنیم. گیاهی خوش طعم، خوش عطر با خواصی شگفت انگیز که آن را به یکی از بی نظیرترین خوراکی ها بدل مرده است. اگر از علاقه مندان خیار نیستید، این گزارش را دنبال کنید تا خیار به بخش جدایی ناپذیر سبد غذاییتان بدل شود.

کمک به حفظ آب بدن

خیار گیاهی است که 95 درصد آن از آب تشکیل شده است، در واقع مصرف یک عدد خیار در هر روز حدود 150 میلی لیتر آب به بدن شما می رساند. این مسأله زمانی اهمیت پیدا می کند که بدانید 26 درصد آب مورد نیاز انسان از طریق خوراکی ها تأمین می شود.

ضامن سلامت قلب

پتاسیم یکی از مواد اصلی خیار است، ماده ای که ضمن پایین نگه داشتن فشار خون خطر سکته و دیگر مشکلات قلبی را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.

هیچ گاه به این میوه «نه» نگویید!

کمک به حفظ کارکردهای مغز

یکی از مهم ترین ترکیبات خیار فیستین نام دارد، ماده ای که خاصیت ضد التهابی فوق العاده ای دارد. علاوه بر این به تازگی دانشمندان دریافته اند، این ترکیب شیمیایی نقش قابل توجهی در سلامت و حفظ کارکردهای شناختی مغز ایفا می کند. بنابراین، خیار منبع غذایی خوب برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر و زوال عقل است.

جلوگیری از پیری پوست

شاید حالا دلیل اصلی استفاده از خیار در اغلب محصولات پوست را متوجه شده باشید؛ خیار ماده ای است با خاصیت بالقوه ای در کاهش چین و چروک های پوست و به همین دلیل از پیر شدن پوست جلوگیری می کند.

کاهش دهنده خطر ابتلا به سرطان

یکی از ویژه ترین مزایای خیار، نقش آن در کاهش خطر بیماری خطرناک هم چون سرطان است. در واقع، پلی فنل موجود در این گیاه سبز رنگ مانع آسیب دیدن و نابودی سلول ها در بخش های مشخصی از بدن می شوند.

کاهش دهنده درد

فلاونوئیدها، نوعی منبع ضد التهابی هستند، از همین رو تانن موجود در خیار علاوه بر کاهش میزان رادیکال های ازاد ترشح شده در خون موجب کم شدن درد هم می شود. بنا بر تحقیقات انجام شده، خیار می تواند تأثیر شگرفی در درمان سر درد داشته باشد.

هیچ گاه به این میوه «نه» نگویید!

رفع بوی بد دهان

بوی بد دهان یا نفس انسان اغلب از باکتری های روی زبان ناشی می شود؛ اما فیبر و آب درون گیاه هایی مثل خیار با شستن و از بین بردن باکتری های زبان بوی بد دهان و تنفس را هم رفع می کنند.

محافظت از استخوان ها

خیار منبعی بی نظیر برای تأمین ویتامین K بدن است؛ ویتامینی که نقشی حیاتی در حفظ سلامت و استقامت استخوان ها ایفا می کند. کمبود این ماده در بدن احتمال شکستگی استخوان را تا حد زیادی افزایش می دهد و موجب افزایش کلسیم در بدن می شود.

جلوگیری از ابتلا به یبوست

همان طور که پیش از این گفته شد، بخش اعظم خیار از آب تشکیل شده است و پوست آن حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر نامحلول است. هر دو این ماده به هضم سریع و آسان غذا کمک می کنند و مانع از ابتلا به یبوست می شوند.

کمک به حفظ تناسب اندام

مقدار ناچیز کالری موجود در خیار به علاوه مقادیر قابل توجهی فیبر در پوست این گیاه به حفظ تناسب اندام کمک می کند و مانع افزایش وزن می شود. بنابراین، شما با خیال راحت می توانید در طول روز خیار را در سالاد، به صورت ترشی یا حتی به صورت آب میوه بخورید و نگران افزایش وزنتان نباشید.
دکتر سلام

 

 

حرکات ورزشی مدل های معروف جهان چیست؟

راز تناسب اندام مدل های معروف جهان چیست؟ آیا بجز داشتن رژیم غذایی خاص حرکات ورزشی خاصی را انجام می‌دهند؟ در این مقاله به این موارد اشاره خواهیم کرد. ۷ حرکت ورزشی که توسط مدل های معروف جهان زیاد استفاده می‌کنند را بشناسید.

 

۷ حرکت ورزشی از مدل های معروف جهان

راز تناسب اندام این افراد مشهور بجز رژیم غذایی در داشتن یک برنامه ورزشی منظم و مستمر است. در این بخش قصد داریم به معرفی این حرکات ورزشی که در شکل دهی اندام این افراد نقش داشته است بپردازیم. در این مقاله به معرفی ۷ حرکت ورزشی تیلور هیل خواهیم پرداخت.

اسکات

انجام حرکت اسکات 

  • برای انجام حرکت اسکات ابتدا پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید.
  • سپس سعی کنید به آرامی و با کنترل وزن بنشینید، تا حدی که ران با زمین موازی شود.
  • در هنگام انجام این حرکت حتما باسن را به عقب متمایل کنید.
  • بعد از مکثی چند ثانیه‌ای دوباره به بالا بیاید.
  • دم و بازدم صحیح را فراموش نکنید، رو به پایین دم و هنگام آمدن به بالا بازدم انجام دهید.
  • این حرکت را ۳ ست و هر بار ۲۰ بار انجام دهید.
  • لطفا برای دیدن عکسها وخواندن مطالب بیشتر به ادامه مطلب برویید
ادامه نوشته